Tribuna
PNL
Societatea de salubrizare se ocupă şi de deszăpezirea oraşului, la Avrig
Dan FRÂNCU
1428 vizualizari
Societatea de salubrizare se ocupă şi de deszăpezirea oraşului, la Avrig
Apariţia primului strat de zăpadă din acest an şi a poleiului a determinat responsabilii SC Gospodărire Orăşenească Avrig SA (GOA SA), societate însărcinată cu deszăpezirea oraşului Avrig, să acţioneze pentru ca circulaţia autovehiculelor să nu fie afectată. Deoarece cantitatea de zăpadă ce a căzut în zonă a fost destul de mică, s-a acţionat doar cu un utilaj de împrăştiat material antiderapant, fără a fi nevoie de intervenţia maşinilor cu lamă.


Trei echipaje pregătite să intervină oricând

Într-un comunicat publicat zilele trecute de GOA SA se menţionează că societatea “este pregătită să intervină în orice moment pentru deszăpezire cu trei echipaje care acţionează cu un tractor cu lamă, un autocamion cu lamă şi o sărăriţă pe care urmează să fie montată şi o lamă. De menţionat faptul că activitatea de deszăpezire se efectuează cu aceiaşi angajaţi cu care se efectuează şi activitatea de salubrizare. Aceştia sunt consemnaţi la domiciliu, pentru a fi gata să intervină ori de câte ori este nevoie, 24 de ore din 24.”
Conducerea societăţii GOA face, şi pe această cale, un apel către cetăţenii din Avrig şi localităţile aparţinătoare, prin care îi roagă să-şi parcheze autoturismele în aşa fel încât să nu afecteze şi să nu blocheze intervenţia utilajelor de deszăpezire.

O “sărăriţă” pentru eficientizarea activităţii

Tot din comunicatul societăţii avrigene am mai aflat că, în baza unei hotărâri a Adunării Generale a Acţionarilor, adoptată cu prilejul unei întâlniri de la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, a fost ahiziţionat un utilaj de împrăştiat material antiderapant (sărăriţă) cu capacitatea de 4 metri cubi, ce a fost montat pe un autoşasiu DAF. “Valoarea investiţiei a fost de 31.500 de lei şi a fost făcută pentru a eficientiza activitatea de deszăpezire. Până la achiziţionarea acestui nou utilaj, materialul antiderapant era împrăştiat pe carosabil cu lopata”, se mai menţionează în comunicatul respectiv.
În acest moment, GOA S.A. are un stoc de 100 de metri cubi de material antiderapant. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia