Continental
Tribuna
Ski de tură la Bârcaciu
Dan FRÂNCU
1461 vizualizari
Ski de tură la Bârcaciu

Pasionaţii sporturilor de iarnă sunt invitaţi să facă faţă unei noi provocări lansată de proprietarii uneia dintre cele mai cunoscute cabane din Masivul Făgăraş. Programul "Ski de tură la Bârcaciu", ajuns la cea de-a treia ediţie, este destinat tuturor celor ce iubesc acest sport şi doresc să exploreze noi domenii schiabile în Masivul Făgăraş. Acţiunea se va desfăşura în perioada 19-21 aprilie, în domeniul schiabil neamenajat din nord- vestul munţilor Făgăraş.
Programul "Ski de tură la Bârcaciu" a fost lansat în vederea promovării schiului de tură ca activitate turistică de iarnă şi se adresează practicanţilor schiului de tură cu o minimă experienţă, care doresc să participe la dezbateri asupra acestui sport, la excursii, exerciţii şi demonstraţii în domeniu.
Acţiunea este susţinută de Cabana Bârcaciu, Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu, Asociaţia Ecouri Verzi (www.ecouriverzi.ro), Iulian Cozma - Outdoors Adventures (www.mountainguide.ro ) , Montrek (www.montrek.ro) şi Almontes (www.almontes.ro).
Cei ce doresc să participe trebuie să deţină echipamentul necesar (schiuri şi clăpari de tură, beţe de schi, piei de focă, colţari pentru clăpari, piolet, lopată de avalanşă, lanternă frontală, termos, 2 perechi de mănuşi, haine adecvate pentru ture de iarnă, trusă de prim ajutor, pieps şi sondă de avalanşă) şi eventual hartă.
Pentru această acţiune, Cabana Bârcaciu oferă participantilor o reducere de 30% din preţul de cazare. (D.F.)
Foto: www.barcaciu.rocomentarii
1 comentarii

Felicitari organizatorilor.........la cat mai multe editii!!! Forza Mishu BRC!!!!! US 24!!!!
ULTRAS CIOPLEA
12.04.2013 20:09
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia