Tribuna
Sizzling Hot Deluxe, care sunt cele mai bune combinații
Sizzling Hot Deluxe, care sunt cele mai bune combinații

Sizzling Hot Deluxe este unul dintre cele mai profitabile jocuri produse de cei de la Novomatic, iar mulți dintre jucători pariază sume mari pentru fiecare bet. Dar așa e cu orice în viață, dacă vrei să ai o recompensă mare, trebuie să investești mult.

 

Sizzling Hot Deluxe este jucat de foarte mulți români, dar sincer nu e de mirare. Pentru cei care nu știu jocul, mai țineți minte slotul cu „șeptari” pe care îi aveam la fiecare colț de stradă? Sizzling Hot Deluxe e variantă online pentru acele păcănele antice.

 

Ce simboluri avem și cât plătește fiecare

 

La fel ca și în cazul păcănelelor din agențiile stradale, avem în total 8 simboluri: Stele, Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni, Struguri și Șeptari. Totuși, este o diferență care le separă pe amândouă, și anume că varianta online are „Scatter”, dar vom afla un pic mai târziu despre rolul lui în joc. Dar, diferențele se opresc aici, deoarece celelalte aspecte au rămas aceleași. În cazul jocului Sizzling Hot Deluxe, viziunea celor de la Novomatic a fost să ofere aceiași atmosferă în mediul online ca și cea din viața reală. Iar dacă mă întrebi pe mine, sunt de părere că ei chiar au reușit. Nu e de mirare că jocul este în topul celor mai iubite și jucate păcănele de către români.

 

Cât plătește fiecare combinație

 

Stele

 

Dacă ne uităm pe lista jocului, putem observa că cel mai mic câștig este oferit de trei stele. Dar stelele au totodată funcția de „Scatter”, ceea ce înseamnă că pentru a declanșa câștigul, ele pot fi pe orice linie. Vei câștiga, atât timp cât ai cel puțin trei stele oriunde pe ecran, iar suma va fi de 2x. Dar dacă vei avea patru stele pe ecran, atunci vei câștiga 10x, în timp ce 5 stele aduce 50x.

 

Cireșe, lămâi, portocale și prune

 

Toate aceste fructe aduc același premiu, când le comparăm între ele. Astfel, dacă avem, de exemplu, trei lămâi în linie, vom primi 4x suma pariată, la patru lămâi vei avea 10x și la cinci 40x. Acum putem să observăm o diferență între acest grup și exemplul precedent. Deși pentru trei simboluri avem un câștig mai mic la stele, la patru simboluri stelele oferă aceiași sumă, în timp ce la cinci caractere oferă un premiu mai mare.

 

Pepeni, struguri și șeptari

 

Pepenii și strugurii oferă un câștig de 10x pentru trei simboluri, 40x pentru patru simboluri și 100x pentru cinci!

 

Șeptarii, în schimb, ne pot aduce câștiguri mari. Cu trei dintre ei avem 20x, cu patru 200x, în timp ce cinci șeptari ne îmbogățesc cu 1000x.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA