Tribuna
Simion Olariu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar, la Racoviţa
Dan FRÂNCU
1983 vizualizari
Simion Olariu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar, la Racoviţa
Începând de luni, 4 iulie, Simion Olariu şi-a preluat, în mod oficial, cel de-al doilea mandat de primar al comu­nei Racoviţa.


Festivitatea de depunere a jurământului a fost orga­nizată în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Racoviţa, la momentul festiv fiind prezentă şi jude­cătoarea Codruţa Elena Mun­tean, de la Judecătoria Avrig, cea care a validat, prin Sentinţa Civilă nr. 357/2016, alegerea lui Simion Olariu, la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în funcţia de primar al comunei Racoviţa.
După ce a depus jură­mân­tul, Simion Olariu a fost felicitat pentru obţinerea nou­lui mandat de primar, de judecătoarea Codruţa Elena Muntean (magistratul l-a sfătuit pe ales să fie mai pu­ţin politician şi mai mult ad­mi­nistrator) şi de consilieri. Acesta le-a mulţumit tuturor şi a ţinut să-şi exprime hotă­rârea de a face totul pentru binele comunei şi al locui­torilor acesteia. De aseme­nea, Simion Olariu a spus că are încredere şi speranţa că, împreună cu membrii Con­siliului Local Racoviţa, poate face treabă bună.
După consumarea aces­tui moment festiv, şedinţa extraordinară a Consiliului Local al comunei Racoviţa a continuat cu celelalte ches­tiuni aflate pe ordinea de zi.
La alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru funcţia de primar al comunei Racoviţa liberalul Simion Olariu a obţinut din partea alegă­torilor cel mai mare număr de voturi  (524) din cei cinci candidaţi participanţi la scru­tin. În urma acestuia s-au situat candidaţii Ivan Simion (Partidul Social Democrat) – 450 voturi, Popa Ioan Sorin (Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) – 289 voturi, Trifu Claudiu Valer (Partidul Social Românesc)  - 43 vo­turi şi Fogoroş Ioan (Partidul Mişcarea Populară) – 31 de voturi. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia