Tribuna
PNL
”Sibiul Plantează” puieţi de paltin şi de gorun, în Guşteriţa
”Sibiul Plantează” puieţi de paltin şi de gorun, în Guşteriţa
"Sibiul Plantează" sâmbătă, 14 martie, puieţi de paltin şi de gorun în zona Guşteriţa. Campania de împădurire se va desfăşura între orele 9-16.

 

"Sibiul Plantează” este o campanie iniţiată de "Creative Smart Energy" în colaborare cu Atelier "MI Concept-Design". Partenerii instituţionali sunt Ocolul Silvic Sibiu şi Direcţia Silvică Sibiu. Scopul şi motivul principal al acestei acţiuni este crearea de campanii anuale de împădurire în zona Sibiului; implementarea unei campanii anuale de împădurire în zona Sibiului, implicarea a cât mai multor instituţii de învăţământ, asociaţii non-guvernamentale din Sibiu şi oameni cu suflet care cred în efectul „Butterfly”. Înscrierile se fac pe http://bit.ly/3c1mivz
”În cazul unei acţiuni de plantare îmbrăcămintea este un element important de care trebuie sa ţineţi cont, astfel ne dorim să veniţi îmbrăcat adecvat. Vă rugăm să luaţi în considerare condiţiile meteo din ziua plantării. De asemenea, veţi avea nevoie de un rucsac, o sticlă cu apă, mâncare pentru o zi, pelerină de ploaie şi mănuşi pentru lucru. În plus, veţi avea nevoie de câţiva saci de gunoi, sapă, hârleţ sau lopată şi o pereche de mănuşi de grădină.
Ne-am dori să nu uitaţi voia bună şi veselia acasă, să le luaţi cu dumneavoastră şi să facem din acţiunea asta un moment al tuturor”, spun organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia