Tribuna
SEVIS
Sibiul loveşte din nou: rebus pentru şoferi la Cireşica
Sibiul loveşte din nou: rebus pentru şoferi la Cireşica

Traficul şi-a revenit la (a)normalul cotidian şi, mai ales din zona Hipodrom IV-cartierul rutier Arhitecţilor (chiar sunt curios dacă e cineva fără maşină pe acolo, poate îl declarăm "tezaur pietonal viu") unde de regulă, zici că eşti în filmele acelea-dezastru de ai coloane de maşini bară la bară care zici că fug de la locul sinistrului care poate fi cartierul însuşi sau Sibiul tot însuşi, în funcţie de intervalul orar.

Pentru ca traficul să fie ordonat şi ca să ştii pe unde să o iei ca să ajungi unde vrei să ajungi, există indicatoare. DE curând, zona a fost, cumva reabilitată. Nu cum ar fi vrut unii  din locuitorii cisnădieni, adică şase benzi pe sens, prioritate la intrare şi ieşire, etc., etc, ci, cumva. Dar în fine e asfalt, nu mai sunt gropi cu apă, e trotuar, e iluminat, e semafor, şi e un indicator pe care scrie... Chiar aşa, ce scrie?

 

Sincer, e un rebus pentru şoferi şi chiar pietoni. Sau o "spânzurătoarea" ("Hangman") lăsată la jumătate. Se vede şi în poză.

Deci, în sus mergi spre Bucureşti, Sebeş-Aeroport (asta înţeleg la cum e plasat simbolul, că la Sebeş e aeroport, foarte bine, ajută la dezvoltarea economiei şi la vizibilitatea externă a locaţiei) Mediaş, Păltiniş şi...

Şi, cităm

"Ocna Sil iului" (cineva a pus un "v", ca să iasă "Ocna Siviului"). Unde avem simbolul unei fabrici, poate cea de cuţite. Şi "Ce tru-toat lire tiil". E clar nu? Ori trebuie să completezi tu cu ce litere vrei, ori te întrebi în ce limbă este.

 

Da ştiu, e "Centru-toate direcţiile", că eram bun la rebus pe vremuri. Indicatorul îl ştiu de când era aruncat pe jos şi scria tot aşa, dar speram că ori îl vor schimba, ori îl vor, "reabilita". Ei bine, nu. Lăsaţi-l aşa. Mai râde lumea. Totuşi, cine a recepţionat lucrarea de bună?

comentarii
1 comentarii

Probabil "pretiosii" de la Domeniul Public din "minunata" PRIMARIE SIBIU...
xyz
21.01.2021 11:22
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia