Continental
Tribuna
Sibienii retrăiesc weekendurile din anii '70, în Pădurea Dumbrava
Andra MARINESCU
1856 vizualizari
Sibienii retrăiesc weekendurile din anii '70, în Pădurea Dumbrava
Acum aproximativ 40 de ani, sibienii obişnuiau să petreacă sfârşiturile de săptămână în Pădurea Dumbrava. Nostalgicii îşi pot aminti despre perioada anilor '70-'80 la "Sibiul de odinioară", un eveniment ce se va desfăşura pe 23 şi 24 august, în zona de camping de la marginea oraşului, între orele 10-22.

Acum câteva decenii, aproa­pe că era lege ca fami­liile şi prietenii să petreacă weekendurile în Pădurea Dum­brava. Cei care vor să îşi amintească sau să cu­noască acea vreme, intrând în at­mosfera Sibiului de odi­nioară, sunt aşteptaţi în ur­mătorul weekend în zona de camping. "Sibiul de odi­nioa­ră" aduce generaţia de aur a muzicii româneşti, cu şla­găre care au trecut testul timpului.

Stela Enache şi Gabriel Dorobanţu, printre invitaţi

Gabriel Dorobanţu, Stela Enache, Marina Florea, Carmen Trandafir, Carmen Rădulescu şi Marina Voica vor fi din nou în centrul aten­ţiei. Ca altădată. Melodiile lor se vor auzi sâmbătă, 23 august, în prima zi a "Sibiului de odinioară". Duminică, pe scena evenimentului vor fi Junii Sibiului, care de 70 de ani dansează neobosiţi, şi invitaţii lor, respectiv Paul Ananie, Stana Stepănescu, Andreea Haisan, Daniel Pop, Marina Deac şi Codruţa Ro­dean. Scopul proiectului este acela de a rememora vre­murile de atunci când, în fie­care weekend, Pădurea Dum­brava devenea gazdă a distracţiei. Pe lângă specta­colele ce reiterează perioa­da anilor trecuţi, spectatorii se vor putea răcori cu bere rece, iar cei mici se vor putea distra în spaţiile special amenajate.
Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

comentarii
6 comentarii

Fara primarul celebru si fanfara din Nependorf n-are farmec!!
klauss
14.08.2014 07:02
fara primar merge,dar fanfara din Neppendorf
d
14.08.2014 07:46
Acum 40 de ani, nici macar sibienii nu aveau weekend! Aveau doar o duminica libera! Uneori, nici de 23 august nu era liber, ci se sarbatorea "prin munca". Dar interesanta initiativa, cu cantareti ca altadata, mai ales Marina Voica , o doamna de o varsta venerabila!!!
GOGU
14.08.2014 09:11
Ati adus iarba la loc? Sau pe beton si asfalt?
Georg
14.08.2014 11:47
NU FITI RAI,MAI BINE MEDITATI INAINTE SA IMPROSCATI CU VENIN.CINSTE CELOR CARE AU INVITAT-O PE MARINA VOICA!

TOT EU
SIBIANCA
14.08.2014 13:59
Carmen Trandafir rememoreaza atmosfera anilor 70? Nu zau ?
erotikul
14.08.2014 22:34
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia