Tribuna
Sibienii recalcitranţi şi vitezomani au încasat amenzi de peste 110.000 lei

Aproape 800 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 112.126 de lei au aplicat poliţiştii sibieni în perioada 27 – 31 august. Cei care au luat cele mai multe amenzi au fost cei care au încălcat normele privind ordinea şi liniştea publică sau cele privind circulaţia pe drumu­rile publice. Din cele 799 de sancţiuni, 314 au fost apli­cate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
„În perioada 27 – 31 au­gust, poliţiştii sibieni au constatat 15  infracţiuni, au aplicat 799  de sancţiuni con­tra­venţionale şi au ridicat în vederea suspendării 27 de permise de conducere, în cadrul acţiunii Blocada, des­făşurată de Poliţia Română cu scopul prevenirii faptelor antisociale şi creşterea gra­dului de siguranţă în traficul rutier. În această perioadă, sub coordonarea Inspecto­ra­tului General al Poliţiei Române, la nivelul judeţului Sibiu, aproximativ 400 de poliţişti sibieni au fost pre­zenţi în stradă, din care 175 de la rutieră, 167 de la ordine publică, 43 de la investigaţii criminale, 5 specialişti în arme, explozivi şi substanţe periculoase şi 6 de la alte structuri”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
În urma celor peste 100 de acţiuni punctuale desfăşu­rate în această perioadă, po­liţiştii au constatat 15 infrac­ţiuni, dintre care una de natu­ră judiciară, 12 la regimul circulaţiei rutiere şi două de altă natură, 13 fiind consta­tate în flagrant delict. Poliţiştii si­bieni au pus în aplicare, în această perioadă, un man­dat de executare a pedepsei cu închisoarea. De aseme­nea, în urma activităţilor des­făşurate în trafic, poliţiştii au reţinut 27 de permise de con­ducere, dintre care două pentru viteză neregulamen­tară, fiind retrase 10 certifi­cate de înmatriculare.
(L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia