Tribuna
PNL
Sibienii, invitaţi la întâlnirea cu Connie Larkin
Sibienii, invitaţi la întâlnirea cu Connie Larkin

Connie Larkin, persoana care a făcut cunoscut pe tărâmul nostru expresia ”Educaţie Ontologică”, vine la începutul lunii august la Sibiu. Vineri, 9 august, de la ora 13, la hotel Parc. Connie Larkin invită sibienii la un curs inedit despre relaţii şi despre cum le faci să funcţioneze. „Dragostea şi critica nu pot exista împreună în acelaşi spaţiu, în acelaşi timp. Ori ai una, ori alta! Iar dacă vezi acest lucru prin propria-ţi experienţă poţi alege pe care o preferi”, spune Connie Larkin.

 

Cursul organizat de Connie la Sibiu este compus din două sesiuni. Se lucrează activ, cu exemple concrete din viaţa participanţilor, rezolvând relaţii care îi nemulţumesc de mult timp. Fiecare participant va pleca cu multe răspunsuri şi rezultate palpabile, iar relaţiile care au fost motivul participării la curs vor fi rezolvate.

 

Cursul se va apleca asupra:

*       relaţiilor cu persoane dificile,

*       relaţiilor cu superiori sau şefi,

*       relaţiilor cu subalterni,

*       relaţiilor cu echipe,

*       parteneri de viaţă,

*       copii,

*       şi chiar de relaţia cu tine însuţi.

 

„Când înţelegi şi eşti conştient de felul de a fi al altei fiinţe umane se cheamă că eşti într-o relaţie cu ea; relaţiile pe care ni le dorim nu sunt o consecinţă a „necesităţii”. Printre constrângerile cele mai des întâlnite în relaţii nearmonioase sunt: teama de a fi înţeles greşit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce doreşti pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admiraţia celorlalţi”, spune Connie Larkin.

 

„Iubesc orice are de-a face cu a gândi pentru sine, sunt fascinată de libertatea de a fi. Norocul meu a fost ca într-o zi să mă întâlnesc cu o educaţie care deschide mintea şi am putut să cunosc, să descopăr procesul de gândire care îmi aparţine şi am devenit liberă. Am aflat că această educaţie se cheamă ontologică şi rezultatele ei se văd imediat în calitatea vieţii celor care participă la ea. Dacă se întâmplă să participi chiar şi numai la o conversaţie ontologică eşti lăsat acum, în acest moment şi aici, într-o stare de uimire, recunoaştere, libertate, minunare, bucurie, putere şi inspiraţie indiferent de circumstanţe”, mai spune  Connie.

 

Cursul va avea loc vineri, 9 august, de la ora 13, la Hotel Parc. Pentru înscriere click aici:https://whynotme.ro/relatii-cum-le-faci-sa-functioneze/. Imediat după înscriere primiţi tema pentru curs şi efectuarea acesteia vă trimite din rolul de „spectatori” în cel de „jucători”, putând genera astfel valoare maximă!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia