Tribuna
Și sibienii pot fi voluntari la Untold!
Ana Maria MĂTUŞOIU
1452 vizualizari
Și sibienii pot fi voluntari la Untold!

Vrei să ai parte de o experiență inedită și să vezi ce se întâmplă în spatele scenelor Untold? Ei bine, și sibienii au șansa să facă parte din echipa de voluntari a festivalului de la Cluj-Napoca. Trebuie doar să aveți 18 ani împliniți înainte de 1 august 2016 și să vă aflați la Cluj-Napoca în perioada 3-8 august. 

Ajuns la a doua ediție, cel mai bun festival din Europa caută peste 1.200 de voluntari. Perioada de recrutare este între 5 și 11 iulie, anunță organizatorii, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 12-14 iulie. 
Cei peste 1.200 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Cele 10 departamente unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team, eco team și logistică backstage. Colaborarea cu Brigada de Voluntari continuă și anul acesta pe departamentul de acces. 

„Voluntarii au șansa să trăiască experiența UNTOLD dintr-o altă perspectivă! Vor cunoaște oameni noi, vor vedea și vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, gașca lor de prieteni va crește și petrecerea va fi una pe cinste”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă. 

Înscrierile se fac pe site-ul www.untold.com până în 11 iulie inclusiv. 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA