Tribuna
Se repară acum "defecţiunile" iernii
Dumitru CHISELIŢĂ
615 vizualizari
Se repară acum

Martie a venit, vremea s-a încălzit, Summitul se apropie, aşa că cel puţin în centru, Sibiul trebuie să arate mai bine. Aşa că Primăria Sibiu a dispus firmei contractate pentru reparaţiile la străzile din Sibiu, respectiv SC Comtram SA , reluarea lucrului.
Se va lucra astfel la remedierea defectelor constatate pe timpul sezonului rece, inclusiv defectele reclamate de sibieni prin intermediul modulului de raportare incidente al aplicaţiei Sibiu City App, temperaturile permiţând acum lucrul cu asfaltul, infor­ mează sibiu.ro.

Lucrările de reparaţii la carosabil au debutat miercuri, 13 martie şi au ca front de lucru  Piaţa Unirii, în zona Continental Forum - parcarea de la fosta Cazarmă 90 - strada Andrei Şaguna. Unele locuri de parcare din această zonă vor fi indisponibile în perioada lucrărilor, şoferii având posibilitatea să parcheze pe Cazarma 90 sau în alte spaţii de pe străzile adiacente. Pentru a evita blocajele, şoferii sunt rugaţi să aleagă rute ocolitoare, în funcţie de direcţia de deplasare.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia