Tribuna
Se reamenajează parcul din Piața Regele Ferdinand I din Mediaș
Vasile ANTIPA
960 vizualizari
Se reamenajează parcul din Piața Regele Ferdinand I din Mediaș

De câteva zile a început reamenajarea parcului din centrul istoric al municipiului Mediaș. Arhitectul șef al orașului și responsabilii Direcției de Administrare a Domeniului Public din oraș caută acum cele mai bune soluții pentru reamenajarea zonei respective. Reamenajarea parcului vine după ce în urmă cu aproximativ un an și jumătate au fost finalizate lucrările la noua fântână arteziană din respectiva zonă.

“Mi-am propus pe parcursul acestui an să rezolvăm probleme mari de infrastructură în municipiul Mediaș, dar în același timp nu vom uita de amenajarea zonelor verzi.

Centrul orașului este un loc special și eu cred că trebui sl tratăm ca atare. I-am invitat pe colegii mei de la Direcția de Administrare a Domeniului Public, pe arhitectul șef să-și spună o părere cu privire la modul în care ar trebui să arate zona centrală a orașului.

Eu sper ca până la urmă medieșenii să fie mulțumiți de aspectul pe care urmează să îl ia centrul Mediașului”, a spus Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
1 comentarii

Reamenajarea Pietei Centrale a Mediasului este necesara. Aspectul actual dateaza din anii 50 ai secolului trecut. Este invechit si depasit. Reamenajarea, va pune in evidenta valoarea arhitectonica a cladirilor din aceasta zona. Centrul istoric reamenajat, poate deveni un magnet pentru turistii din tara si din strainatate. Acestia vor deveni o sursa de venit, pentru spatiile de cazare, restaurante si magazine cu suveniruri.
Pensionar
23.03.2019 15:54
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia