Tribuna
Se dezbate strategia judeţului

Conducerea Consiliului Judeţean va organiza, miercuri, 10 martie, ora 15, o dezbatere publică privind strategia de dezvoltare a judeţului Sibiu pentru perioada 2010 - 2013, cu prevederi orientative pentru perioada 2014 - 2020. Noua strategie de dezvoltare a judeţului este postată pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu, www.cjsibiu.ro. Cei interesaţi să facă observaţii pentru această strategie le pot face în scris către Consiliul Judeţean sau prin e-mail judet@cjsibiu.ro. Dezbaterea publică pentru strategie este practic ultimul pas înainte de şedinţa Consiliului Judeţean din 25 martie, unde va fi supusă aprobării consilierilor judeţeni.
Pe lângă dezbaterile privind strategia, CJ a mai organizat în ultima lună 4 întâlniri publice, în fapt masterplanurile pentru infrastructură rutieră, cultură, asistenţă socială şi turism, acestea fiind integrate în viitoarea strategie.
comentarii
2 comentarii

Era timpul pentru o strategie a judetului. E bine daca se face si mai bine ar fi sa se respecte. Si sa nu vina altii in 2012 sa spuna ca nu ne trebuie asta si vrem alta. Am auzit ca s-a lucrat profesionist si se vor schimba multe. Asta daca partidele vor ca orice reforma se face cu multa durere! bine ar fi ca sibienii sa o si citeasca ca sa inteleaga cu ce se mananca viitorul locului
sibianul interesat
09.03.2010 10:33
Oare partidele au citit strategia? S-a ocupat cineva de ce scrie acolo. Masina de vot a Consiliului va functiona? Ca daca toate raman cum sunt acuma, putem sa plecam linistiti in Germania, la munca. Pe aici putine sanse sa se intample ceva pozitiv.
Ptr. presedinte
09.03.2010 16:53
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA