Tribuna
Se caută 10 voluntari pentru Ministerul Culturii
Andra MARINESCU
1494 vizualizari
Se caută 10 voluntari pentru Ministerul Culturii
*Studenţii şi masteranzii sibieni care iubesc cultura şi vor să conserve cât mai bine patrimoniul ţării se pot alătura echipei Ministerului Culturii. Acesta a lansat un program de voluntariat, în condiţiile Legii nr. 78/ 2014, privind reglementarea activităţii de voluntariat în România.*

Doar zece persoane vor fi acceptate. Cerinţele de candidatură sunt: capaci­tatea de comunicare, cu­noaş­terea limbii engleze sau franceze, cunoştinţe minime pentru utilizarea pachetului de programe Microsoft Office şi apetenţă pentru domeniul culturii (patrimoniu, cinematografe, teatru, muzică, arte vizuale, literatură şi filosofie).
Cei care sunt interesaţi de acest program de voluntariat trebuie să trimită CV şi o scrisoare de intenţie în care să prezinte motivaţia de a lua parte la proiect, la adresa de mail cabnet.ministru@ cul­tura. ro, până joi, 10 decem­brie.
După selecţia voluntarilor, va fi şi un interviu, pe 11 decembrie, de la ora 15, la sediul ministerului. Rezul­tatele finale vor fi publicate pe www.cultura.ro, pe 14 decembrie.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA