Tribuna
Scutecele textile pentru bebeluș de la Nichiduță - ce avantaje prezintă acestea?
Scutecele textile pentru bebeluș de la Nichiduță - ce avantaje prezintă acestea?

Orice mamă la început de drum încearcă să aleagă tot ce este mai bun pentru bebeluș. Când vine pe lume un nou născut, se formează în jurul său un adevărat freamăt. De exemplu apar întrebări ce fac referire la modelul perfect de pătuț, cărucior, scoica, biberoane și alte produse.

Cât despre scutece, deseori părinții optează pentru produsele din supermarket și atât. Momentul în care apar semne de întrebare legate de calitatea și tipul de scutec este atunci când pielea bebelușului este iritată, iar cheltuielile par să crească.

În parc, multe mămici aduc în discuție acest aspect. Ceea ce este mai puțin cunoscut sau de cele mai multe ori considerat demodat este că scutecele textile sunt de un real ajutor. O mămică cu experiență a transmis mai departe acest sfat de a folosi modele de scutece reutilizabile:

M-am gândit să încerc și eu, chiar dacă mă încercau anumite dubii.

După căutări îndelungate, pana la urma am gasit pampers la Nichiduta.  Am folosit denumirea de pampers deoarece este un termen des întâlnit pe piața de profil. Scutecele textile s-au dovedit a fi eficiente din mai multe puncte de vedere. Câteva dintre aspectele ce m-au determinat să utilizez chiar și acum aceste scutece pentru bebelușul meu, le voi prezenta în cele ce urmează.”

 

Ce avantaje prezintă scutecele textile?

 

ü Nu irită pielea bebelușului

Este un lucru mai puțin cunoscut, dar pentru unele scutece de unică folosință se folosesc diferite substanțe care au rolul de înălbitor sau de a parfuma scutecul. De cele mai multe ori aceste efecte nu sunt sesizabile deoarece gradul de sensibilitate al pielii diferă. Pentru a nu risca apariția iritațiilor, scutecele textile sunt o variantă eficientă.

Materialul natural, nu doar că nu conține soluții speciale, dar lasă pielea să respire. Scutecele pentru bebeluși BabyOno 05 Turcoaz de la Nichiduță sunt rezistente, moi și confortabile. Proprietățile antialergice și antiacariene ale fibrelor din bumbac sunt recunoscute când vine vorba despre aceste materiale textile naturale.

 

ü Costuri reduse

Un calcul estimativ însumează aproximativ 6000 de scutece de unică folosință utilizate doar în primele 24 de luni. În funcție de tip și marcă, necesitatea de a achiziționa scutece textile este redusă în mod semnificativ.

Chiar dacă se iau în calcul prețurile imuse de consumul de detergent, apă și energia consumată de mașina de spălat, prețul tot nu este echivalent cu cel al pampers-urilor de unică folosință.

 

ü Vârsta la care copilul merge la oliță scade

De ce au scutecele textile acest efect? Ei bine copilul simte umezeala, prin urmare senzația fiziologică devine cunoscută și astfel se obișnuiește să ceară olița la timp. Este adevărat că se pot utiliza și scutece de unică folosință, mai ales când sunt prevăzute călătoriile. În privința costurilor, până la urmă am găsit pampers la Nichiduță într-un raport echilibrat calitate preț.

Modelul de scutec textil recomandat anterior, BabyOno, este un produs multifuncțional. Mai cu seamă poate fi utilizat drept scutec de înfășat, șal de alăptare, protecție pentru pat, cărucior sau păturică.

 

Pe Nichidută.ro, în categoria scutece și chiloței se pot regăsi produse variate la un preț accesibil. Indiferent ce model de pampers este ales - scutece textile sau de unică folosință, grija pentru pielea sensibilă a bebelușului trebuie să fie pe primul plan.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia