Tribuna
Școlile, străzile și o zonă de agrement, priorități în 2020 pentru Primăria Mediaș
Vasile ANTIPA
997 vizualizari
Școlile, străzile și o zonă de agrement, priorități în 2020 pentru Primăria Mediaș

Primăria Mediaș va continua în acest an investițiile demarate anul trecut. Este vorba despre extinderea rețelelor de iluminat public pe străzile Sovata și Lele Ană și în Ighișul Nou pe segmentul cuprins între străzile Mică și Școlii.

Tot în acest an vor continua lucrările la străzile Michael Weiss, I.C.Brătianu și Virgil Madgearu din zona centrală a orașului, Ulmului, Șerpuită, Piatra și Craiului din cartierul Moșnei și Castanilor, Toma Ionescu, Octavian Goga și George Topârceanu în cartierul Vasia.

Prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală II se are în vedere echiparea tehnico-edilitară a cartierului Gloria precum și demararea efectivă a lucrărilor în cadrul proiectului câștigat anul trecut de Primăria Mediaș și care prevedere modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport electric public.

În privința lucrărilor noi, în 2020 sunt programate lucrări la unitățile de învățământ din oraș, amenajarea unei zone de agrement, dar și lucrări la unele străzi. La capitolul lucrări noi, reprezentanții Primăriei Mediaș au inclus realizarea unei instalații termice, inclusiv centrală termică, în corpurile A și C ale Școlii Gimnaziale "Hermann Oberth" și o investiție care prevede realizarea unei instalații termice și a unei centrale termice în corpul C la Liceul Teoretic "Axente Sever" din oraș.

O altă investiție programată să demareze anul acesta este aceea de realizare a unei zone de agrement în zona Greweln și echiparea tehnico-edilitară pe strada Gheorghe Lazăr. În privința lucrărilor la străzi, se au în vedere reabilitarea străzilor Gheorghe Pop de Băsești, strada Valea Adâncă inclusiv podul peste Valea Moșnei și întocmirea proiectului tehnic și a execuției lucrărilor de reabilitare, etapa întâi, pe străzile  Protopop Moldovan, Petru Maior, Trandafirilor, Octavian Fodor, Vlad Țepeș și Aurel Vlaicu-parțial.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia