Tribuna
Festivalul Gradinilor
Școala Postliceală FEG Sibiu face înscrieri pentru anul școlar 2020-2021
Școala Postliceală FEG Sibiu face înscrieri pentru anul școlar 2020-2021

Obiectivul principal al şcolilor FEG este desfăşurarea unui program educaţional care să creeze specialişti capabili să răspundă mobilităţii continue de pe piaţa muncii din România şi uşor integrabili în structurile profesionale din ţările UE.

Școala Postliceală FEG din Sibiu are o îndelungată tradiție în orașul nostru , fiind înfințată în anul 2004, acreditată de Ministerul Educației din anul 2009, având până în prezent școlarizați un număr de peste 5000 elevi.

Construcţia şi funcţionarea în sediul propriu demonstrează stabilitate, seriozitate, dorinţă de continuitate şi îmbunătăţire permanentă a condiţiilor oferite. Spaţiile de şcolarizare modern dotate, dispun de mijloace audio-video moderne, de tehnologie IT și de dotări specifice pentru fiecare disciplină.

 

 

Şcoala Postliceala FEG se adresează tuturor absolvenţilor de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, fără limită de vârstă, absolvenţilor de facultate, personalului angajat şi şomerilor, tuturor celor care doresc să se califice sau recalifice într-o meserie, cu posibilitatea de integrare imediată pe piaţa muncii din ţară sau străinătate. Obținerea diplomei de absolvire nu este condiționată de absolvirea Bacalaureatului.

Pentru a ne cunoaște mai bine și a afla mai multe informații, vă invităm la sediul nostru din strada Lirei nr. 4. Informații și programări la telefon 0269442462 sau 0788.424.309 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia