Tribuna
Școala din Ighișul Nou va fi modernizată
Vasile ANTIPA
613 vizualizari
Școala din Ighișul Nou va fi modernizată

Peste 3,7 milioane de lei vor fi investiți de către municipalitatea medieșeană pentru reabilitarea școlii gimnaziale din satul aparținător Ighișul Nou. În documentația care a însoțit proiectul se arată că unitatea  prezintă pierderi însemnate de căldură la nivelul pereților, tâmplăriei și planșeului peste parter.

În acest context sunt necesare măsuri pentru consolidarea și reabilitarea clădirii pentru creșterea eficienței energetice. În mod concret se au în vere mai multe lucrări printer care se numără refacerea sălilor de clasă, refacerea dotărilor sanitare, spații destinate cadrelor didactice și personalului administrative, spații tehnice, spații de joacă și receere în curtea școlii.

De asemenea, se are în vedere și crearea de grupuri sanitare în interiorul clădirii, precum și consolidrea structurii de rezistență a pereților clădirii. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 3,7 milioane de lei.

La ședința aferentă lunii martie a Consiliului Local Mediaș au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai proiectului “Reabilitare/modernizare Școală Gimnazială Ighișul Nou”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia