Continental
Tribuna
Scările de bloc din Mediaș vor fi dezinfectate, de vineri
Vasile ANTIPA
466 vizualizari
Scările de bloc din Mediaș vor fi dezinfectate, de vineri

De vineri, la nivelul municipiului Mediaș va începe acțiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc. Municipalitatea locală a luat legătura cu toate asociațiile de localtari din oraș și împreună au convenit ca această operațiune să se desfășoare în timpul nopții, în intervalul orar 22-6.

Vineri se va interveni în blocurile din cartierul Vitrometan, urmând ca programul cu dezinfecția pentru fiecare scară de bloc să fie afisat pe site-ul primăriei. La fiecare scară de bloc va fi postat un afiș cu data și ora la care s-a realizat dezinfecția și cu recomandările firmei referitoare la aerisirea spațiilor și obligațiile locatarilor.

 Autoritățile locale au luat decizia ca dezinfecția să se desfășoare în timpul nopții pentru că dezinfectantul folosit este unul de grad înalt și este obligatoriu ca după dezinfecție locatarii să nu intre sau să iasă din bloc pentru cel puțin o oră, maximum două.

Alte motive pentru care s-a optat pentru varianta de dezinfecție în timpul nopții este legată de faptul că societatea care se ocupă de intervenții va fi mai operativă în acest fel, iar locatarii nu vor fi deranjați.  În paralel, municipalitatea medieșeană va continua programul de dezinfecție a locurilor publice, respectiv  de autobuz, Piața Agroalimentară, străzi sau alte zone intens circulate.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia