Tribuna
PNL
Sărbătoarea Gogoșilor, în 20 octombrie, la Dupuș
Vasile ANTIPA
2041 vizualizari
Sărbătoarea Gogoșilor, în 20 octombrie, la Dupuș

Se anunță un eveniment dulce de tot în 20 octombrie la Dupuș, acolo unde etse programată prima ediție a Sărbătorii Gogoșilor. Evenimentul este organizat de către

Asociația Culturală "Vise Îndrăznețe" Ațel în colaborare cu Primăria Comunei Ațel. Manifestarea începe la ora 15:30 și se va desfășura în Căminul Cultural din Dupuș.

"La inițiativa Asociației Culturale "Vise Îndrăznețe" și cu sprijinul Primăriei Ațel, venim în fața locuitorilor din nordul județului Sibiu cu un eveniment care ne dorim să devină, sperăm noi, o tradiție în ceea ce înseamnă comunitatea locală. Este vorba despre Sărbătoarea Gogoșilor în cadrul căreia acestea sunt pregătite cu atenție de cele mai bune gospodine din satul Dupuș, fiind astfel și ele ca și cei prezenți răsplătite cu recitalurile artiștilor îndrăgiți", spune Marinela Popa. 

Cei prezenți vor avea ocazia să savureze delicioasele gogoși pregătite de gospodinele din satul Dupuș, dar și să asiste la un program muzical susținut de artiști precum Luminița Dejan, Matthias Belean, Aurelian Suciu sau Ansamblul Purtata Mediaș (cu soliștii vocali) și Mugurașii de pe Târnave.

Programul artistic începe la ora 15.30 cu un recital susținut de către Luminița Dejan și Mugurașii de pe Târnave, oiar o jumătate de oră mai târziu vor urca pe scena membrii Ansamblului Folcloric Purtate și soliștii vocali ai acestuia.

La 16.30 este programat recitalul susținut de Matthias Belean, iar programul se va încheia cu un recital susținut de Aureliun Suciu.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia