Tribuna
PNL
Sărbătoare la CRRPH Mediaș: Ziua Porților Deschise și 8 ani de activitate
Vasile ANTIPA
771 vizualizari
Sărbătoare la CRRPH Mediaș: Ziua Porților Deschise și 8 ani de activitate

Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș organizează în ziua de 20 noiembrie, de la ora 11, Ziua Porților Deschise și marcarea celor 8 ani de la înființarea centrului.

Programul manifestării cuprinde vizitarea unei expoziții cu lucrări realizate de beneficiarii centrului și un program artistic oferit de beneficiari și de Zoly Pop. Tot în cadrul evenimentului respectiv vor fi marcați și cei 8 ani de la înființarea Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș.

Acţiunea are drept scop prezentarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş şi deschiderea ei către comunitate. Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş este o instituţie de asistenţă socială de tip rezidenţial care a fost înființată în anul 2011. În cadrul centrului sunt instituționalizați câteva zeci de beneficiari, cărora li se asigură servicii de găzduire, consiliere psihologică şi socială educaţie, recuperare şi reabilitare și asistenţă medicală.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia