Tribuna
Săcădate: Tinerii localnici au primit premii şi diplome pentru performanţa la învăţătură
Dan FRÂNCU
1369 vizualizari
Săcădate: Tinerii localnici au primit premii şi diplome pentru performanţa la învăţătură

Printre primele activităţi organizate de Asociaţia “Vatra Satului Săcădate”, imediat după înfiinţare, a fost festivitatea de premiere a tuturor tinerilor din comunitate ce s-au evidenţiat prin rezultate deosebite obţinute la învăţătură, rezultate datorită cărora au fost admişi la diferite licee sau facultăţi. Festivitatea a intrat, în mod automat şi absolut normal, în calendarul de activităţi al asociaţiei, duminica trecută desfăşurându-se cea de-a treia ediţie. Gazda evenimentului a fost, şi de această dată, Casa Muzeu “Vatra Satului Săcădate” (unde este şi sediul oficial al asociaţiei), spaţiu deosebit de primitor, de unde se răspândesc mereu energii pozitive şi poveşti frumoase, graţie oamenilor ce-l au în grijă.

“Într-un cadru frumos şi emoţionant, membrii asociaţiei au acordat diplome şi premii tinerilor din comunitate, pentru reuşita lor la liceu şi la facultate. Ne bucurăm pentru rezultatele lor, ne mândrim cu ei deoarece ei sunt viitorul comunităţii şi sperăm ca numărul lor să crească de la an la an. De asemenea, sperăm că, indiferent unde viaţa îi va purta, nu îşi vor uita rădăcinile şi tradiţiile comunităţii în care au crescut. Mulţumim @geannytattoo pentru sprijinul acordat eforturilor noastre de a susţine educaţia in comunitate! Împreună putem schimba lucrurile în bine!”, ne-a declarat, la finalul festivităţii, preşedinta Asociaţiei”Vatra Satului Săcădate”, Anca Groza.

La festivitatea de anul acesta, organizatorii acţiunii au avut plăcuta surpriză de a constata că, în timp, numărul tinerilor premiaţi a crescut, situaţia fiind mai mult decât îmbucurătoare şi dătătoare de speranţe de bine pentru comunitatea locală din Săcădate. Astfel, duminică au prmit diplome de merit şi premii cei mai mulţi tineri, de când este organizată această festivitate, şapte dintre aceştia fiind proaspeţi liceeni iar cinci viitori studenţi. Un alt fapt îmbucurător este că, toţi localnicii ce au absolvit liceul în acest an sunt pe punctul de a deveni studenţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia