Tribuna
S-au stabilit normativele proprii de cheltuieli pentru anul 2023, la Primăria Avrig şi serviciile subordonate Consiliului Local Avrig
S-au stabilit normativele proprii de cheltuieli pentru anul 2023, la Primăria Avrig şi serviciile subordonate Consiliului Local Avrig
În acest an calendaristic, pentru asigurarea cheltuielilor de protocol necesare Primăriei oraşului Avrig şi serviciilor subordonate Consiliului Local al oraşului Avrig, va fi alocată o sumă maximă în valoare de 10.000 lei. Banii vor putea fi oferiţi pentru anumite mese oficiale sau cocktailuri oferite de primarul oraşului, pentru acoperirea cheltuielilor necesare asigurării cafelei, sucurilor, apei minerale sau a altor trataţii oferite în timpul şedinţelor, precum şi pentru mici cadouri de protocol.

Prin Hotărârea nr. 175/2022, adoptată de legislativul local avrigean în cadrul ultimei şedinţe ordinare, au fost stabilite unoele normative proprii de cheltuieli pentru Primăria orașului Avrig și serviciile publice subordonate Consiliului Local Avrig, pentru anul 2023.

Astfel, pentru asigurarea bunei funcţionări a parcului auto al Primăriei oraşului Avrig, precum şi pentru asigurarea funcţionării echipamentelor serviciului de administrare a domeniului public şi privat al oraşului, va fi asigurat o cotă lunară de 2.575 litri carburant, din care 1.375 litri reprezintă motorină. În caz de necessitate, pentru activități specifice de intervenție, pe raza orașului Avrig și în alte localități din ţară, se aprobă un consum suplimentar de carburanți necesari în raport cu numărul de kilometric parcurşi şi a consumului normat de carburanţi/tipul de autovehicul înscris în norma de consum/suta de km, conform referatelor de specialitate întocmite de către șefii serviciilor care au în dotare autovehiculele sau alte mijloace auto, și aprobate de ordonatorul principal de credite. Nu vor fi considerate depăşiri la consumul de carburanţi normat pe autovehicule, consumul care, la nivelul anului, se încadrează în limita combustibilului normat, în raport de numărul total de autovehicule.

Aceeaşi hotărâre stabileşte şi normativul propriu de cheltuieli privind acțiunile de protocol, pentru Primăria orașului Avrig și serviciile publice subordonate Consiliului Local Avrig, pentru anul 2023. Ca urmare, în anul 2023, delegaţiile oficiale sosite la Primăria Avrig vor putea primi cadouri de protocol a cpror valoare nu va putea depăşi suma de 400 lei/delegaţie, limita valorică pentru mese oferite de primar oaspeţilor oficiali fiind stabilită la 90 lei/persoană. În ceea ce priveşte cheltuielile pentru cafea, apă, sucuri sau alte trataţii oferite în timpul conferinţelor sau al şedinţelor, a fost stabilită o limită maximă de 20 lei/persoană/zi. Şi în cazul acestor categorii, nu se consideră depășire la acțiunile de protocol, cheltuielile care la sfărșitul anului se încadrează în limita bugetului anual aprobat prin hotărârea Consiliului Local al orașului Avrig.

Hotărârea mai face referire şi la normativul propriu de cheltuieli privind convorbirile telefonice și rețeaua VPN (Virtual Privat Network) pentru Primăria orașului Avrig și serviciile publice subordonate Consiliului Local al orașului Avrig, pentru anul 2023, stabilit la suma de 14.000 lei.

D.F.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA