Tribuna
S-au aprobat tarifele pentru închirierea unor utilaje şi autoutilitare deţinute de oraş, la Tălmaciu
S-au aprobat tarifele pentru închirierea unor utilaje şi autoutilitare deţinute de oraş, la Tălmaciu

Deoarece Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tălmaciu deţine mai multe autoutilitare şi utilaje ce pot aduce venituri bugetului local al oraşului, legislativul local tălmăcean a decis că acestea pot fi închiriate şi a adoptat o hotărâre prin care a aprobat tarifele pentru această activitate. Tarifele pentru închirierea utilajelor/autoutilitarelor deţinute de oraş diferă în funcţie de tipul fiecărui bun pentru care se face solicitare şi numărul de kilometri parcurşi până la locul intervenţiei.
Astfel, pentru folosirea autovehiculului dotat cu scară de acces la înălţime, persoanele fizice vor achita tariful de 100 lei/ora de intervenţie şi 4 lei/kilometru parcurs, iar persoanele juridice vor achita 150 lei/ora de intervenţie şi 4 lei/kilometru parcurs. În cazul în care se închiriază motopompa, tariful este de 60 lei/oră, iar autospeciala pentru transport persoane se poate închiria la tariful de 6 lei/kilometru. Buldoexcavatorul oraşului poate fi, de asemenea, închiriat iar tariful pentru această operaţiune este de 140 lei/oră, iar pentru autospeciala cu rezervor de apă - capacitatea 700 litri, se percepe tariful de 120 lei/bazin şi 10 lei/kilometru parcurs.
Pentru a afla toate tarifele aplicate în schimbul închirierii autospecialelor/utilajelor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tălmaciu, cei interesaţi pot studia Hotărârea nr. 20/2024 a Consiliului Local al oraşului Tălmaciu.
Persoanele care se află în situaţii de necesitate apărute în urma unor calamităţi naturale, incendii, accidente, precum şi pentru situaţii deosebite (regularizări cursuri de ape, întreţinere drumuri sau alte căi de acces spre locuinţe şi terenuri afectate de calamităţi naturale), vor beneficia de gratuitate pentru executarea lucrărilor de înlăturare a efectelor acestora.
Tarifele aplicabile pentru închirierea unor autoutilitare şi utilaje deţinute de oraşul Tălmaciu nu au mai fost modificate de la începutul anului 2009.
D.F.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA