Tribuna
Comunicat de presa
Rotarienii susţin performanţa
Rotarienii susţin performanţa
Peste 200 de rotarieni şi prieteni ai acestora au participat în week-end la BALUL DE CARITATE ROTARY CLUB SIBIU, una din cele mai importante activităţi ale membrilor clubului.

Mâncarea servită în cadrul eve­nimentului a fost pregătită de Chef Adi Hădean împreună cu cei 9 tineri, cu posibilităţi financiare reduse, aflaţi în Şcoala de Bucătari Sibiu – proiect comun al Rotary Club Sibiu, Asociaţia Adi Hădean şi Universi­tatea “Lucian Blaga” – Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din Sibiu.
“Ne-am asumat cu toţii, rotarieni şi prieteni ai rotarienilor, cu misiu­nea de a ne implica acolo şi atunci când este nevoie. Avem foarte multe pro­iecte în derulare, unora Consiliul Local şi Primăria Sibiu le-au ac­cep­tat finanţarea, iar pentru altele încercăm să strângem banii prin astfel de evenimente” a spus Claudiu Gavrea, preşedintele ROTARY CLUB SIBIU 2016/2017.
Rotary Club Sibiu susţine de ani de zile Centrul de Plasament din Orlat acolo unde s-au făcut lucrări ample de renovare şi unde pro­iectele vor continua prin construcţia unei săli de sport pentru cei 100 de copii instituţionalizaţi în acest centru.
De asemena, rotarienii premiază în fiecare an, cu 10.000 de lei per­formanţa în ştiinţe exacte a unui licean sibian la olimpiadele şco­lare.
În plus, Rotary Club Sibiu îm­preună cu Spitalul de Psihiatrie şi Asociaţia Spitalul de Psihiatrie au lansat proiectul EDU TV, o mini-televiziune cu circuit închis pentru copiii din spital, pentru care se aleargă la Maratonul Internaţional Sibiu 2017.
„Acestea sunt proiectele  pentru care încercăm să strângem bani şi o facem, iată prin acest bal. Dar nu numai: EDU TV spre exemplu este pe agenda Maratonului Inter­naţional şi ne bucurăm că foarte multe persoane, personalităţi chiar, s-au alăturat deja unui demers iniţiat de noi”, a mai spus Gavrea, adăugând că Rotary Club Sibiu beneficiază şi de sprijinul administraţiei locale pentru două alte proiecte: „Pentru un Sibiu Curat” şi „Şcoala de Bucătari”.
Balul de la sfârşitul săptămânii trecute s-a dovedit un succes in­clusiv din punct de vedere financiar, toate sumele fiind destinate sus­ţinerii proiectelor viitoare. 


comentarii
2 comentarii

Daca performantza trebuie sustinuta prin caritatea unui bal cu mancare nu stiu cum, minunat!
Am mancat.
Satul
29.05.2017 14:39
Ptr. Satul

Sa-ti fie de bine!! La orice bal de caritate se serveste mancare!!!
Prin orice activitate corect facuta se pote obtine fonduri pentru proiecte!
danny
30.05.2017 10:39
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia