Tribuna
European Best Destinations
Romi din Dobîrca, împuşcaţi. Au fost prinşi la furat

S-au auzit focuri de armă la Dobîrca, în livadă. Potrivit Poliţiei Sibiu, cei împuşcaţi în zona picioarelor sunt două persoane, de 42, respectiv de 63 de ani, care au pătruns fără drept în livadă, pentru a fura cireşe. Au fost văzuţi de proprietarul livezii pe care, după ameninţări repetate, au încercat să îl lovească. Speriat de furia hoţilor, proprietarul livezii s-a apărat, trăgând cu arma de vânătoare. „În jurul orelor 23.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat despre faptul că două persoane din localitatea Dobârca au fost împuşcate în zona picioarelor de către proprietarul livezii de cireşi din localitatea Dobîrca. Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul că doi bărbaţi de 42 de ani, respectiv de 63 de ani, ambii domiciliaţi în satul Dobîrca, au pătruns fără drept în livadă, de unde au încercat să sustragă cireşe, fiind surprinşi de către proprietarul fermei pomicole, pe care l-au ameninţat şi au încercat să îl lovească. Proprietarul avea asupra sa o armă de vânătoare cu care a tras două focuri, rănindu-i pe cei doi în zona picioarelor, după care aceştia au fugit, ulterior solicitând intervenţia unui echipaj SMURD care i-a preluat de la domiciliu şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar proprietarul fermei este cercetat penal pentru uz de armă letală fără drept.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Proprietarul: „Suntem călcaţi des de hoţi”

Administratorul livezii pomicole de la Dobîrca spune că nu mai ştie cum să se apere de romii care îi calcă proprietatea foarte des. Nu de mult, paznicii livezii au fost atacaţi în gospodărie, le-a fost vandalizată maşina în curte, în acest caz fiind deschis un dosar penal care se află pe rolul Judecătoriei Sălişte. „În repetate rânduri suntem călcaţi de romii care vin în livadă să fure. Nu mai ştim ce să mai facem cu ei. Azi-noapte au intrat şi au încercat să mă atace. Am acţionat în legitimă apărare, pentru că ne-a fost încălcată proprietatea”, a declarat Nicolae Neamţiu, administratorul livezii pomicole de la Dobîrca.

comentarii
12 comentarii

trebuia sa-i impuste in cap ca tiganii astia nu-s oameni si nici nu-i face nimeni oameni. de ce credeti ca a luat-o rau de tot pe coaja ala din franta? pentru tiganii astia trebuie un HITLER! HEILL HITLER!
stefan
25.06.2014 13:02
tigani jegosi......la gazare cu voi....
f.bine a procedat
adiarc
25.06.2014 13:40
miercurean
25.06.2014 13:52
Ce avea proprietarul armei pe autorizatia de vanatoare? :)))))
...sau avea autorizatie?
Vanator
25.06.2014 15:59
oricat as vrea sa-i gasesc vreo scuza proprietarului , nu am cum ...!cum naiba sa tragi la picioare cand esti atacat de tigani !? se trage la cap dom'le ! nu ai nici o scuza asadar !
michael
25.06.2014 16:11
..pentru tigani nu este nevoie de autorizatie !
puscati cat prindeti - mai ales la biserica din deal !
baschescu
25.06.2014 16:15
trebuie detasament de starpire a ciorilor
cyclon B
25.06.2014 18:58
toti care ati scris,sunteti mai rau ca ei si nu ganditi!!!sa fiti ai dracului de jegosi ca nu ma dau pe voi ,ordinarilor!!!!sa aveti parte de glantele alea in cap ....de la basescu vostru!!!!ha!ha!ha!
un tigan...peste multi rumani cum sunteti voi!!!
25.06.2014 20:04
Sper sa lase in pace proprietarul livezi... nu are aboslut nici o vina !!!!!!. Hoti trebuiau lichidati pe loc.
max
25.06.2014 20:40
Stam de 23 de ani si nu sa dat o lege pentru dreptul propietati.Adica ti-a intrat tiganul in propietate,prima data, l-ai somat si a doua oara il treci in custodia preotului.Asa e democratic si legal,nu are voie nimeni sa-ti incalce propietatea.Dar parlamentarii nostri,cand ajung la putere,uita de unde a plecat si se gandesc cum sa se inbogateasca cat mai repede.
cabuta
25.06.2014 21:13
Singurul tigan bun e cel mort!
GERONIMO
25.06.2014 21:45
ce greseala!!!! sa tragi la picioare,cand la cap era mai sigur.
BEN
25.06.2014 23:27
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia