Tribuna
Romgaz Mediaș: Din punctul de vedere al producției, se are în vedere desfășurarea activității în condiții de normalitate
Vasile ANTIPA
1184 vizualizari
Romgaz Mediaș: Din punctul de vedere al producției, se are în vedere desfășurarea activității în condiții de normalitate

Romgaz Mediaș își desfășoară activitatea în condiții normale, fără a fi afectată de evoluția pandemiei de Coronavirus. Având în vedere situația actuală generată de pandemia de COVID-19, conducerea analizează permanent efectele acesteia asupra activității companiei.

Pentru a preîntâmpina o eventuală diminuare a activității economice cu consecințe în consumul de gaze naturale, pe termen scurt, se are în vedere injecția gazelor naturale și amânarea livrărilor spre perioada de iarnă. Din punctul de vedere al producției, se are în vedere desfășurarea activității în condiții de normalitate.

În cazul izbucnirii unui focar de infecție într-un punct de lucru, există alternative de preluare a activității de către structurile cele mai apropiate. În cazuri excepționale impuse de autorități, situația din teren poate fi diferită.

Reprezentanții Romgaz susțin că deocamdată starea de normalitate, responsabilitate şi conștientizare guvernează desfăşurarea activităților de producție din teren. Investițiile însă, pot înregistra întârzieri, independent de voința companiei, întrucât relația cu terții furnizori în aceasta perioadă se desfășoară în condiții de stare de urgență declarată la nivel național.

Astfel, în această perioadă are loc reducerea activității în cazul firmelor contractante sau chiar închiderea fabricilor din țările afectate de pandemie, închiderea granițelor, ceea ce presupune imposibilitatea de a transporta materia primă sau echipamentele necesare, reducerea activității firmelor și a activității din birouri, lipsa personalului contractorilor ca urmare a situațiilor de izolare sau carantină, limitări pe plan logistic impuse de starea de urgență.

Romgaz depune toate eforturile pentru a diminua efectele Coronavirus atât la nivelul activității companiei cât şi pentru a reduce la minimum riscul îmbolnăvirii angajaților. În acest sens, se iau continuu măsuri pentru siguranța lucrătorilor companiei, fiind asigurate condiții de muncă în ture şi posibilitatea muncii de acasă cât şi derularea în condiții optime, normale a activităților de bază.

În acest context, compania face un apel public la calm şi responsabilitate pentru a reuși să depășim cu bine această situație de criză şi pentru a limita la maximum efectele negative asupra activității companiei şi a economiei în ansamblul său şi asigură populația şi agenții economici că, Romgaz își va continua activitatea ca şi până în prezent”, precizează responsabilii producătorului național de gaze.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA