Tribuna
AFF
Romeo şi Julieta se reîndrăgostesc de Ziua Bunelor Maniere
Alexandra CHEŞCU
2428 vizualizari
Romeo şi Julieta se reîndrăgostesc de Ziua Bunelor Maniere

Piaţa Mare din Sibiu este locul în care, două seri la rând, în acest sfârşit de săptămână, bunele maniere se întâlnesc cu arta. Iubitorii dansului şi ai bunului simţ vor avea parte sâmbătă, 16 iulie şi duminică, 17 iulie, de la ora 21, de un spectacol menit să aducă dragostea în inima oraşului: "Romeo şi Julieta", pe muzica lui Prokofiev. Evenimentul, la care ziarul Tribuna este partener, marchează pentru al doilea an consecutiv Ziua Bunelor Maniere.

Balerini de pe cinci continente

40 de balerini, de pe cinci continente, îşi dau întâlnire cu sibienii şi nu numai cu ei, pentru a le spune povestea de dragoste veche de mai multe secole. Astfel, personajele imaginate de Shakespeare vor dansa pentru a susţine bunele maniere, după ce anul trecut de Ziua Bunelor Maniere, pe scena amplasată în Piaţa Mare a urcat "Carmen" după Georges Bizet.
2.800 de scaune vor fi amplasate în inima oraşului, organizatorii evenimentului anunţând punerea în vânzare a biletelor pentru spectacol. Acestea pot fi achiziţionate din mai multe locaţii: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului), Agenţia teatrală (de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu), Agenţia Mirage Travel (din Promenada Mall) şi din alte două puncte de vânzare situate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (la Telefoane) şi în faţa Magazinului Dumbrava. Preţul unui bilet este 15 lei, respectiv 30 de lei, pentru locurile din zona VIP.

Tribuna te trimite la "Romeo şi Julieta"!

Ziarul Tribuna, partenerul evenimentului, lansează o provocare iubitorilor dansului. Răspunde corect la întrebarea "Care este oraşul lui Romeo şi al Julietei?", trimite-ne răspunsul fie prin e-mail la alexandrachescu@tribuna.ro, fie pe adresa Tribunei (str. Coşbuc, nr. 38, Sibiu), cu specificaţia pe plic "Pentru <<Romeo şi Julieta>>" şi poţi merge la spectacol. Câştigătorii, care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, vor primi câte două bilete la spectacolul de sâmbătă sau dumnică seara, pentru fiecare din cele două zile fiind pregătite câte şase bilete. Aşteptăm răspunsurile, însoţite de nume, prenume şi de datele de contact până vineri, 15 iulie, la ora 13.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA