Tribuna
Rochia oferită de ANKA'S şi Tribuna a ajuns la câştigătoarea ei
Alexandra CHEŞCU
4194 vizualizari
Rochia oferită de ANKA'S şi Tribuna a ajuns la câştigătoarea ei

Primăvara şi-a făcut loc, începând de ieri, în garderoba Monicăi Stroia din Sibiu, pentru că cititoarea noastră s-a înnoit cu o rochie foarte frumoasă. Roşie, cu o tăietură clasică, elegantă, îmbogăţită cu volane vesele, aşa arată cea mai nouă piesă vesti­mentară a sibiencei noastre, care a fost achiziţionată din magazinul ANKA'S de pe bulevardul Mihai Viteazu. Rochia este premiul câştigat la concursul "Tribuna şi ANKA'S te împrimăvărează cu o rochie!", care s-a desfăşurat în ultimele două săptămâni, în paginile ziarului nostru.
"Când am văzut în ziar că tragerea la sorţi e în 9 aprilie m-am gândit să încerc, pentru că e chiar ziua de naştere a fiicei mele. Şi uite că am avut noroc", a spus Monica Stroia. Este abonată a ziarului nostru şi recunoaşte că îl citeşte mereu. A fost surprinsă că a câştigat, pentru că a muncit pentru tot ce are şi nu i-a picat nimic din cer. Crede, totuşi, că ziua în care a trimis la Tribuna plicul cu cele trei taloane a fost una cu noroc, pentru că a fost într-o joi. "De obicei joia e ziua mea norocoasă, iar plicul l-am pus joi. Foarte multe lucruri bune mi s-au întâmplat joia", ne-a mai destăinuit Monica Stroia.

Concursul "Tribuna şi ANKA'S te împrimăvărează cu o rochie!", continuă

Prima dintre rochiile oferite de ANKA'S şi Tribuna şi-a găsit stăpână, însă concursul destinat în principal cititoarelor noastre continuă. Evident, la provocare pot participa şi reprezentanţii lui Adam, care, în cazul în care le surâde noro­cul, le pot face un cadou frumos doamnelor şi domnişoarelor speciale din viaţa lor. Competiţia "Tribuna şi ANKA'S te împrimă­vărează cu o rochie!" va lua startul luni, 15 aprilie şi se va desfăşura, aşa cum ne-am obişnuit deja, timp de două săptămâni, până luni, 29 aprilie. Formula de concurs va fi la fel ca şi până acum: tragerile la sorţi făcându-se din plicurile care vor ajunge la redacţia Tribuna şi care vor conţine trei taloane completate. Taloanele vor putea fi descoperite în paginile ziarului nostru începând de luni, 15 aprilie.




comentarii
3 comentarii

Are aspect fizic deosebit de plăcut Monica...Mai ales nişte picioare super!
sibian
11.04.2013 05:00
Să o porti cu placere, draga mea .
Luly
11.04.2013 07:18
de la care DRAGON,e rochia ? MISTO !!!
donald
11.04.2013 22:27
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA