Tribuna
AFF
Rețete de vară sănătoase pentru întreaga familie: Mâncăruri ușoare și nutritive
Rețete de vară sănătoase pentru întreaga familie: Mâncăruri ușoare și nutritive

Vara este aici și cu toții ne dorim mâncăruri ușoare și sănătoase care să ne încarce prea mult. Ei bine, avem vești bune! Pe Mroferto.ro, găsiți toate ingredientele necesare pentru prepararea acestor mâncăruri, grație gamei variate de produse la prețuri speciale oferite de Lidl și Penny.

Lidl - un partener de încredere în bucătăria dvs.

Lidl nu este doar un simplu supermarket. Este locul unde găsiți o varietate de produse proaspete și de calitate. În Lidl catalog, veți găsi o selecție vastă de produse, de la carne și legume până la condimente exotice și produse bio. Lar cu oferte Lidl saptamana viitoare, vă puteți planifica meniul pentru săptămâna viitoare la un preț avantajos.

Penny - pentru o bucătărie diversificată și sănătoasă

Penny oferă o varietate de produse care satisfac toate gusturile. În catalog Penny nou veți găsi de la produse de bază până la alimente specifice pentru cei cu diete speciale. Produsele lor sunt mereu proaspete și la prețuri accesibile.

Să gustăm rețetele de vară

Acum, când știm unde să cumpărăm ingredientele, haideți să ne uităm la două rețete ușoare și sănătoase pe care le puteți pregăti acasă.

 

Rețeta 1: Salata de quinoa cu legume proaspete

 

Această salată este ușoară, plină de nutrienți și ideală pentru zilele călduroase de vară. Veți avea nevoie de quinoa, roșii, castraveți, ardei și o vinaigretă simplă din ulei de măsline, lămâie, sare și piper. Pentru un plus de savoare, puteți adăuga brânză feta sau măsline. Toate ingredientele le puteți găsi la Lidl, așa cum este specificat în lidl catalog.

 

Rețeta 2: Pui la grătar cu salată de couscous

 

Această rețetă de pui la grătar cu salată de couscous este o opțiune excelentă pentru a fi savurată într-o zi de vară. Veți avea nevoie de piept de pui, couscous, legume proaspete precum castraveți, roșii, ardei și o vinaigretă din ulei de măsline, lămâie, sare și piper. Nu uitați să verificați oferte lidl saptamana viitoare pentru a achiziționa aceste ingrediente la cele mai bune prețuri.

 

Vă dorim o vară plăcută și sănătoasă alături de cele mai bune rețete! Nu uitați să verificați ofertă specială pe MrOferto pentru a găsi cele mai bune oferte și a face cumpărături inteligente. Pentru o varietate mai mare de produse, nu uitați să consultați și catalog Penny nou de pe Mroferto.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA