Tribuna
Rețele noi de apă și canalizare pluvială pe strada Cibin din Mediaș
Vasile ANTIPA
788 vizualizari
Rețele noi de apă și canalizare pluvială pe strada Cibin din Mediaș

Operatorul Apa Târnavei Mari a demarat, marți, lucrările de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Cibin din municipiu, tronsonul cuprins între străzile Sebeș și Șoseaua Sibiului, din municipiul Mediaș.

"Practic, cu această investiție se finalizează proiectul început în toamna anului trecut, care a vizat reabilitarea canalizării pluviale și a rețelei de alimentare cu apă în zona străzii Cibin. Lucrarea „Reabilitare rețea alimentare cu apă, reabilitare rețea canalizare pluvială pe strada Cibin III tronsonul cuprins între străzile Sebeș - Șoseaua Sibiului” are o valoare de 361.285,40 de lei și se derulează cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș. Această etapă de lucru are în vedere reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în lungime de 230 de metri liniari, executarea unui număr de 11 branșamente la condominii și a 2 hidranți. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 135 de metri liniari de rețea canalizare pluvială, a 5 cămine și 15 guri de scurgere ape pluviale în carosabil", explică reprezentanții Apa Târnavei Mari.

Zona de lucru este cuprinsă între intersecția străzii Cibin cu strada Sebeș și până la intersecția cu Șoseaua Sibiului. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă.

"Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. Lucrarea se va derula în perioada 18 septembrie 2018 – 18 decembrie 2018. Proprietarii de garaje și de autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente", au mai adăugat responsabilii operatorului de apă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia