Tribuna
Restricții dispuse de Apa Târnavei Mari Mediaș
Vasile ANTIPA
724 vizualizari
Restricții dispuse de Apa Târnavei Mari Mediaș

Apa Târnavei Mari a anunțat o serie de măsuri speciale legate de activitatea cu publicul, ținând cont de recomandările stabilite la nivel național din necesitatea de a asigura măsuri pentru prevenirea şi combaterea contaminării cu COVID 19.

Începând de luni, 23 martie 2020, se suspendă activitatea de relații clienți de la sediul central din Mediaș, accesul publicului în sediul companiei fiind complet restricționat. Excepție fac doar clienții care doresc să intre la casierie, accesul acestora fiind permis doar pe rând. Practic atunci când o persoană pleacă de la ghișeu se va permite accesul altei persoane spre casierie.

Pentru plata facturilor, e modelul casieriei de la sediul central din Mediaș, rămân deschise și casieriile de la sediile companiei din Agnita și Dumbrăveni, accesul publicului fiind limitat. Clienții pot folosi în continuare serviciile casieriei de la parterul Primăriei Municipiului Mediaș.

De asemenea, facturile se pot achita prin intermediul operatorilor Paypoint. Apa Târnavei Mari recomandă tuturor clienților utilizarea plății cu cardul, în măsura în care e posibil. Operatorul de apă oferă posibilitatea achitării facturilor noastre prin transfer bancar în oricare dintre cele 7 conturi deschise la diverse Bănci comerciale, detaliate pe factură; de asemenea, debit direct la BCR, CEC, Raiffeisen Bank și posibilitatea de plată la teminalele de tip Paypoint.

Este analizată și varianta introducerii unui modul de plată online, dar în acest moment nu se poate avansa un termen concret. Dispeceratul central este apelabil permanent, la numerele de telefon 0269 / 448222 sau 0752 275 024. Până în data de 30 aprilie 2020, audiențele la sediul companiei sunt suspendate.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia