Tribuna
Liga I de fotbal
Remiză între fosta şi actuala echipă a lui Vio Moldovan
FC Braşov - FC Vaslui 1-1
Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, ieri, pe teren propriu, cuechipa FC Vaslui, în etapa a XX-a a Ligii I. Pentru formaţia braşoveană a marcat Abrudan '64, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Delgado '20. În minutul 20, o centrare de pe partea dreaptă în interiorul careului echipei FC Braşov l-a găsit nemarcat pe atacantul Delgado, care a înscris pentru oaspeţi cu un şut din careul mic. În minutul 64, FC Braşov a readus egalitatea pe tabela de marcaj, scor 1-1, dupa ce fundaşul Abrudan a înscris cu un şut, de la 6 metri, în urma unei centrări venite de pe partea stângă de Roman şi prelungită de Diogo.
Antrenorul Viorel Moldovan a declarat că elevii săi ar fi meritat să obţină mai mult din acest meci, considerând că rezultatul de egalitate nu este echitabil. "A fost un meci, aşa cum anticipam, contra unui adversar bun, dar cred că meritam mai mult. Nu pot spune că rezultatul de egalitate este echitabil. Din păcate nu reuşim să facem diferenţa în momentele importante, iar adversarul ne taxează imediat. Îmi felicit echipa pentru joc. Sunt însă puţin dezamăgit pentru că îmi doream să câştigăm şi nu ştiu cum se face dar toate echipele dau dovadă de un pragmatism fantastic cu noi", a spus Moldovan, în conferinţa de presă de la finalul jocului
Tehnicianul echipei braşovene s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj a centralului Alexandru Deaconu: "Sunt dezamăgit de maniera de arbitraj a lui Alexandru Deaconu, care a stricat totul jocul încă de la început. A fragmentat mult şi a fost bizar. Oricum, e doar o continuare pentru că începutul a fost la meciul cu Astra".
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA