Tribuna
PNL
Reabilitarea străzii Prundu Mic se apropie de final, la Avrig
Reabilitarea străzii Prundu Mic se apropie de final, la Avrig

Începute în primăvara acestui an, lucrările de modernizare a străzii Prundu Mic din Avrig, unul dintre cele mai importante obiective de investiţii aflate în curs de execuţie în oraş, se apropie, încet – încet, de final, spre marea satisfacţie a locuitorilor din această zonă, dar şi a celor ce trebuie să circule pe acest drum. Zilele trecute, pe strada Prundu Mic a început turnarea straturilor de asfalt, astfel că, în foarte scurt timp, pe aici se va putea circula în condiţii mult mai bune, pe trotuare şi carosabil, fără praf, noroaie ori gropi în care să-şi avarieze autovehiculele.

Realizarea obiectivului de investiţii “Reabilitarea străzii Prundu Mic – Avrig” se încadrează în ambiţiosul program de reabilitare, extindere şi modernizare a infrastructurii rutiere, implenetat deja de câţiva ani de conducerea administrativă a oraşului Avrig.

Obiectivul de investiţii presupune realizarea a noi reţele de colectare şi transport a apelor pluviale, trotuare, amenajarea structurii părţii carosabile şi turnarea straturilor de asfalt, amenajarea unor locuri de parcare, parcuri şi spaţii verzi. Una dintre etapele lucrării a însemnat relocarea unor stâlpi de electricitate.

D.F.







comentarii
1 comentarii

Dar intersecția dintre străzile Gării, Gheorghe Lazăr și Sașilor când are de gând Primăria Avrig să repare o porțiune de aprox. 10 metri pătrați unde s-au făcut săpături ?
Un avrigean
23.10.2022 05:03
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA