Tribuna
Sevis
Reţeaua electrică a a troleibuzelor din Mediaş – distrusă la podul CFR
Vasile ANTIPA
1089 vizualizari
Reţeaua electrică a a troleibuzelor din Mediaş – distrusă la podul CFR

Haos luni după-amiază în jurul orei 18 în cea mai mare intersecţie a Mediaşului, de la podul CFR. Un utilaj agabaritic a agăţat firele de la reţeaua de curent care alimenta troleibuzele Meditur, reţeaua fiind ruptă pe o porţiune de aproximativ 150-200 de metri. Imediat, traficul în una dintre cele mai sensibile zone ale oraşului a fost blocat, mai mulţi agenţi din cadrul Poliţiei Rutiere Mediaş sosind în zonă pentru a dirija circulaţia. De asemenea, la locul incidentului au ajuns şi reprezentanţii Meditur care au început evaluarea pagubelor şi înlocuirea firelor rupte. „Un utilaj agabaritic a trecut, a rupt liniile de troleibuz pe o distanţă de apreoximativ 150 de metri, fiind distruse şi nişte piese componente. La o primă evaluare, pot să vă spun că paguba este importantă. Celor care folosesc astfel de utilaje le spunem că asigurăm însoţirea gratuită pe întregul teritoriu al municipiului Mediaş, pentru a evita astfel de situaţii”, ne-a spus Dan Voiena, directorul general al societăţii Meditur.
Acesta nu este singurul incident de acest fel din 2009 de la Mediaş. La sfârşitul lunii februarie, un trailer cu gabarit depăşit care circula din direcţia Sighişoara spre Copşa Mică a agăţat pe podul CFR din Mediaş o consolă de la firele de curent cu care erau alimentate troleibuzele societăţii Meditur. Trailer-ul care transporta un excavator a rupt câteva fire de curent de la instalaţia pentru troleibuze, paralizând practiv traficul în cea mai aglomerată intersecţie a Mediaşului.
comentarii
1 comentarii

trist este ca pe noile panouri ale tursib (alea barate cu rosu), din 15 noiembrie troleibuzele sibiene dispar cu totul. of Doamne, ce minte au directorii astia.
trist
07.10.2009 11:16
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia