Tribuna
PNL
Răţuşca ta poate salva o viaţă! Cursă de Răţuşte pe râul Cibin, pentru sprijinirea copiilor cu malformaţii cardiace
Liuba STARII
1268 vizualizari
Răţuşca ta poate salva o viaţă! Cursă de Răţuşte pe râul Cibin, pentru sprijinirea copiilor cu malformaţii cardiace
Clubul ”Rotaract" Sibiu va organiza sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12, o întrecere distractivă caritabilă, pentru susţinerea Fundaţiei ”Polisano”, oferind, astfel, o şansă la viaţă copiilor cu probleme cardiace grave.

 

La ediţia de debut, ce a avut loc anul trecut, au participat peste o mie de persoane, care au ajutat la strângerea a 25.000 de lei, aceştia fiind folosiţi pentru achiziţionarea unui incubator pentru bebe­luşii născuţi prematur şi a unei lămpi de fototerapie care a intrat în dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean Sibiu.

"Participă şi tu adop­tând o răţuşcă, cu doar zece lei şi astfel contribui la atingerea scopului nostru, de a opera şi trata cât mai mulţi copii născuţi cu probleme cardiace grave. Startul cursei se va da de pe podul Neculce, iar finish-ul va fi la podul Pieţei Cibin. Posesorul răţuştii câştigătoare va primi un premiu în valoare de 2000 de lei din partea sponsorului principal "Visma". De asemenea, în cursa răţuştelor câştigă­torul va beneficia de un voucher în valoare de 200 de euro din partea firmei 'Flyeralarm'. Persoana care adoptă cele mai multe răţuşte, donând pe site-ul sibiu.cursaderatuste.ro, va câştiga un premiu care constă într-un weekend la un hotel pentru două persoane. Aşa că nu mai sta pe gânduri, alătură-te cauzei noastre şi cumpără cât mai multe răţuşte de pe site-ul dedicat: sibiu.cursaderatuste.ro şi poţi participa la cea mai amuzantă cursă caritabilă din Sibiu, unde toată lumea câştigă!", preci­zează organizatorii.

"Cauza noastră de su­flet, cea a inimilor copiilor"

"Am decis ca în acest an să sprijinim demersul Fundaţiei 'Polisano', în salvarea a cât mai multor inimi ale copiilor născuţi cu malformaţii cardiace grave, fiind convinşi că doar împreună putem conştientiza comunitatea sibiană de importanţa majoră pe care îl are ajutorul venit la momentul potrivit - atunci când e nevoie cel mai mult", spune Beniamin Conţiu, preşedintele Clubului "Rotaract" Sibiu.

"Avem în permanenţă liste de aşteptare pentru copiii cu malformaţii cardiace din toată ţara. În prezent, pregătim două misiuni umanitare, în iunie şi septembrie 2019, când sperăm să operăm peste 20 de copii. Cursa de Răţuşte este un eve­niment deja de notorie­tate, este amuzant şi res­pectuos cu mediul (toate răţuştele sunt pescuite după cursă), şi mă bucur că prietenii de la 'Rotaract' Sibiu au ales cauza noastră de suflet, cea a inimilor copiilor, pentru cursa din acest an. Îmi doresc să văd cât mai mulţi sibieni implicându-se în cursă şi ajutând aceşti copii mai puţin norocoşi", conchide Ca­talina Costache, director executiv al Fundaţiei "Polisano".

Clubul "Rotaract" Sibiu este format dintr-un grup de tineri implicaţi activ în comunitatea din care fac parte, participând cu idei şi proiecte concrete la dezvoltarea comunităţii, consolidăndu-şi în ace­laşi timp şi dezvoltarea lor personală. Astfel, misiu­nea declarată a Clubului "Rotaract" este de a creşte astăzi, liderii de mâine.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia