Tribuna
Radu Mihail Moroianu - al treilea mandat de viceprimar al oraşului Tălmaciu
Dan FRÂNCU
1706 vizualizari

Social democratul Radu Mihail Moroianu, unul dintre candidaţii Uniunii Social Libe­rale pentru Consiliul Local Tălmaciu la alegerile locale din 10 iunie, a câştigat, joia trecută, cu prilejul desfă­şurării şedinţei de constituire a noului legislativ local, al treilea mandat consecutiv de viceprimar al oraşului.
Înainte de şedinţă, bogata experienţă în administraţia publică locală şi siguranţa dată de numărul de mandate de consilier local (7), câşti­gate împreună cu colegii din USL, îl dădeau ca favorit pen­tru câştigarea postului de viceprimar pe Radu Mihail Moroianu. Însă, surprizele nu au lipsit, nici de data aceasta, astfel că, în ciuda previziu­nilor, în cursa pentru ocu­parea locului secund în con­ducerea oraşului au mai fost înscrişi doi candidaţi: Ioan Macovei - USL (!?) şi Ioan Oancea-PDL. A urmat ten­siunea din timpul votului, iar rezultatul obţinut a fost următorul: Radu Mihail Mo­roianu - 8 voturi, Ioan Oancea  - 5 voturi, Ioan Macovei  - două voturi.
Tot cu prilejul acestei întâl­niri, “supervizată” de prefectul Ovidiu Ioan Sitterli, a fost aleasă Comisia de validare a Consiliului Local Tălmaciu, au fost validate mandatele consilierilor aleşi, fiecare con­silier a depus jurământul şi s-au format comisiile de spe­cialitate ale Consiliului Local.
Un moment important al întâlnirii de joi a fost rezervat ceremoniei depunerii jură­mântului de către primarul ales, Constantin Barbu.
Preşedintele Judecătoriei Avrig, Codruţa Muntean, a dat citire hotărârii prin care a fost validat noul mandat al pri­marului din Tălmaciu, du­pă care acesta a citit jură­mântul în faţa celor prezenţi la întâlnire.
comentarii
3 comentarii

Felicitari domnule Moroianu

Tind sa cred ca acum, cand a fost ales si viceprimarul,toti consilierii, indiferent de formatiunea politica din care fac parte, impreuna cu primarul ales, se vor concentra si vor face totul pentru orasul Talmaciu .

Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.
Viorel Cordos
06.07.2012 11:02
la pomul laudat sa nu te duci cu sacul,in doua mandate de 8anix365 zile nu au fost in stare la canalizare intr-o localitate mica sa o termine ce sa mai astepti si prosperitate de la cei2+consilieri care au fost tot cu multe mandate.trebuia si la primari limitate mandatele acolo se face afaceri bune in interes personal nu ptr. comunitate.Pe Talmaci se vede multa saraciesi o gasca prospera
un cetatean din Talmaciu
06.07.2012 11:38
nu vor sa lase mostenire la descendenti lor din familie posturile;la astia trebuia monitorizata actvitatea lor si sa vezi cum lucra ing.la spitalul de nebunii si celalal la cap-ul desfintat de el
un om de bine
09.07.2012 05:45
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA