Tribuna
PNL
Puncte de colectarea deşeurilor, amenajate la Mediaş
Vasile ANTIPA
633 vizualizari
Puncte de colectarea deşeurilor, amenajate la Mediaş
În această perioadă, EcoSal, operatorul de salubritate din Mediaş continuă proiectul amenajare la punctele de colectare a deşeurilor. Amenajarea constă în realizarea împrejmuirii perimetrului punctelor de colectare şi construirea unei platforme pentru amplasarea containerelor.

 

De asemenea, proiectul mai presupune şi afişarea în perimetrul punctului de colectare a unor informaţii de interes public referitoare la activitatea operatorului de salubritate. Suma aprobată pentru modernizarea punctelor de colectare a fost de 65.000 lei + TVA, sumă alocată din bugetul local al municipiului. Principalul obiectiv al proiectului îl reprezintă amenajarea unor puncte moderne de colectare a deşeurilor care să corespundă standardelor europene, dar şi cerinţelor locuitorilor oraşului.
În acest an au fost amenajate patru puncte de colectare, acestea fiind situate pe străzile 1 Decembrie numerele 25, 29 şi 30 şi Predeal numărul 1. Din aceleaşi fonduri, se are în vedere, în cursul acestui an, continuarea lucrărilor de amenajare pentru punctele situate pe străzile 1 Decembrie 43-colţ cu str. Govora, Păltiniş 1, strada Cibin şi strada Eforie. EcoSal a creat în mun. Mediaş un număr de 81 de puncte de colectare a deşeurilor prevăzute cu containere subterane, din acestea fiind amenajate până în prezent un număr de 45 de puncte de colectare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia