Tribuna
PNL
Provocările forței de muncă în turism, dezbătute la Sibiu, de jucătorii importanți din domeniu
Provocările forței de muncă în turism, dezbătute la Sibiu, de jucătorii importanți din domeniu

Echipa proiectului Hospitality Management Academy a susținut de curând conferința „Provocările forței de muncă în turism“. Evenimentul a fost organizat la Muzeul ASTRA, de către Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor Europroject, în parteneriat cu Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.

Conferința „Provocările forței de muncă în turism“ a adus la Sibiu nume importante din industria turismului din România. Șase jucători importanți din turism, care dețin sau administrează business-uri ce cumulează o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro, au venit la Sibiu pentru a discuta despre provocările forței de muncă în turism.

Aceștia au susținut prezentări despre tendințele în industria ospitalității și au discutat despre problemele cu care se confrunta hotelierii și agenţiile de turism în România. Printre cei prezenți s-au numărat:

·       Florin Jianu  - CNIPMMR, fost Ministru al Turismului

·        Răzvan Andrei Nacea – Seytour

·        Micuț Constantin - Trend Hospitality

·        Daniela Cîmpean – președintele Consiliului Județean

·        Răzvan Pascu – Travel Communication Romania

·        Ștefan Ciprian Anghel - directorul Muzeului ASTRA

La eveniment au participat și o parte din cei mai importanți stake-holderi pentru industria turismului din zona centrală a țării: universități, primării, consilii județene, patronate, întreprinzători etc., scopul final fiind acela de a găsi cele mai bune formule de revigorare a forței de muncă în turism și ospitalitate.

 

Despre proiectul Hospitality Management Academy

Hospitality Management Academy este primul proiect cu finanțare europeană care vine în sprijinul managerilor și antreprenorilor din industria turismului din România prin facilitarea formării profesionale la cel mai înalt nivel. Proiectul Hospitality Management Academy este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

În perioada Mai 2018 – Mai 2019 proiectul va organiza cursuri gratuite pentru 600 de profesioniști din turismul românesc care activează în zonele Sud-Vest, Centru și Sud-Est, va asigura mentorat și coaching pentru profesioniștii din industrie, cursuri intensive pentru echipele de Resurse Umane din aceste regiuni, precum și networking și comunicare între principalii stakeholderi din turism, activi în cele trei regiuni vizate.

Daca lucrezi și tu în domeniul turismului, înscrie-te la cursurile gratuite oferite de Hospitality Management Academy și vei beneficia de sfaturi de la cei mai importanți jucători din industria turismului românesc! Înscrie-te acum la office@europroject.org.ro. Vezi mai multe informații pe http://hospitality-academy.ro.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica