Tribuna
Proper Pizza & Pasta, prospețime și savoare de la prima degustare
Proper Pizza & Pasta, prospețime și savoare de la prima degustare

Când ai poftă de pizza, o simplă căutare pe Internet ne arată în Sibiu zeci de locaţii. Dacă încă nu ați descoperit cea mai gustoasă pizza, ei bine, trebuie să ştiţi că o găsiți la Proper Pizza & Pasta.

Proper Pizza & Pasta s-a deschis recent, pe Calea Cisnădiei nr. 3, şi propune preparate pentru toate gusturile.

Aceasta reprezintă un concept în cadrul restaurantelor de tip fast-food, iar principiul care stă la baza activității este prepararea produselor, la fața locului, în prezența clienților, de la pizza, la paste şi burger.

„Am plecat de la ideea de a oferi clienților calitatea meniului variat, prețuri accesibile, axându-ne pe dorințele acestora. Printre aceste plusuri, se numără și experiența, profesionalismul de care dăm dovadă. În toate locațiile predomină comenzile online, așa că am dezvoltat un sistem online de comenzi, precum și o aplicație", au explicat reprezentanţii pizzeriei. In plus, pizzeria oferă și serviciul de livrare la domiciliu.

Consumatorii de pizza ştiu cum să facă diferența între ingredientele de calitate, varietatea oferită, tipurile de pizza făcându-te să comanzi cu singuranță una pe gustul tău.

„Pentru noi, succesul înseamnă mulţumirea clienţilor care au venit, au consumat preparate din meniul nostru şi au revenit în locaţie", au mai explicat reprezentanţii Proper Pizza & Pasta.

Cei care vor să încerce şi să se îndrăgostească de gustul preparatelor delicioase din meniul pizzeriei sunt așteptați pe Calea Cisnădiei nr.3. Pentru comenzi, clienții pot suna la numãrul de telefon 0787330869 sau pot accesa site-ul  https://www.properpizzasibiu.com/.

 

 
  
 
  
  
 
 
 
 
  
  
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia