Tribuna
Sevis
Promovarea creativității și a varietății manifestărilor scenice la Festivalul de Teatru OKaua
Promovarea creativității și a varietății manifestărilor scenice la  Festivalul de Teatru OKaua

Trei zile, 12 spectacole, 3 secțiuni diferite, incluzând expoziție de costume, măști și machete de decor realizate de liceeni și studenți – un singur eveniment, Festivalul de Teatru OKaua, ediția a VI-a. Acesta se desfășoară în perioada 16-18 mai 2018 la Casa de Cultură a Studenților București și UNATC „I. L. Caragiale” – sălile: Platoul de Regie „Ion Sava”, Sala „Atelier” și Sala „Cinema”.

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Teatru OKaua este organizată de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, prin Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu - departamentul de Artă Teatrală, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Fundația Shakespeare, și UNArte.

Ne bucurăm să menționăm că festivalul are ca scop promovarea creativității și a varietății manifestărilor scenice, propunându-și diversificarea proiectelor prin spectacole de teatru-dans, teatru de animație, teatru-sport, pantomimă sau musical.

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, va fi prezentă în juriu din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, care a devenit de anul trecut partenerul Festivalului de Teatru OKaua, și va acorda premii speciale de interpretare și va alege dintre spectacolele din concurs, pentru a participa la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

  În acest an juriul este format din:

·         Ion Florin Grigoraș, președintele juriului, actor, lect. univ. dr. U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” București

·         Dimitrii Bogomaz, actor la Teatrul Odeon București

·         Gabriela Bobeș, actriță, realizator radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua;

·         Pompilius Onofrei, realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități;

·         Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia