Tribuna
Proiectul "Şcoala de biciclete”, desfăşurat de Rotaract Club Sibiu, în septembrie
Liuba STARII
672 vizualizari
Proiectul
Rotaract Club Sibiu a desfăşurat proiectul "Şcoala de biciclete”. Scopul proiectului a fost conştientizarea comunităţii sibiene despre importanţa sportului pentru cei mici şi cei mari, motiv pentru care proiectul s-a desfăşurat pe toată perioada lunii septembrie.

 

Când suntem mici, ne dorim să creştem cât mai repede, să fim oameni mari, să fim responsabili, să fim independenţi. Când creştem ne amintim cu nostalgie de copilăria noastră şi de cât de bine era când nu aveam niciun fel de griji. Din dorinţa ca cei mici să se bucure de copilărie, iar cei mari să îşi amintească cu zâmbetul pe buze de ea, Rotaract Club Sibiu a organizat prima ediţie a proiectului "Şcoala de biciclete". Pe lângă cei peste 200 de copii care au venit să înveţe să se dea pe bicicletă sau pe trotinetă, Rotaract Club Sibiu nu i-a uitat nici pe părinţi, nici pe cei mici care au vrut să încerce şi alte sporturi. Participanţii au asistat la numeroase reprize de ping-pong, badminton sau fotbal care au pus un zâmbet larg pe feţele celor mici şi celor mari şi un plăcut sentiment de bucurie voluntarilor.

„Ne bucurăm nespus să vedem că părinţii ne susţin în încercarea noastră de a învăţa copiii de mici că sportul în aer liber face parte dintr-un regim de viaţă sănătos, dovada fiind cei peste 200 de copii care au venit să se distreze alături de noi în cele trei ediţii organizate până acum în luna septembrie. Vă mulţumim, dragi părinţi şi vă aşteptăm cu drag şi la următoarele ediţii ale proiectului 'Şcoala de biciclete'”, spun reprezentanţii Rotaract Club Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia