Tribuna
Proiectul LEAN – conferinţă de final la Ramada
Proiectul LEAN – conferinţă de final la Ramada

Zilele acestea se încheie un important proiect european în care a fost implicat, în calitate de partener, Liceul Tehnologic Mîrşa – “LEAN - Training by doing and training on the go as effective approaches to lean manufacturing” (LEAN - „Instruire prin practică şi instruire pe parcurs, ca metode adecvate pentru producţia lean”. Proiectul a avut ca scop general aprofundarea cunoştinţelor despre Producţia Lean şi actualizarea instrumentelor de instruire existente prin extindere la mediile de instruire selectate (liceu, centru vocaţional, universitate şi companie). În esenţă, Producţia Lean este o filozofie a managementului bazată pe gândire axată pe micşorarea pierderilor, principiile sale derivând din industria de producţie japoneză.
Instituţiei de învăţământ liceal din Mîrşa i-a revenit sarcina de a organiza conferinţa de final a proiectului, eveniment ce se va desfăşura vineri, 13 octombrie, începând cu ora 9,30, la Sala HERA a Hotelului Ramada din Sibiu.
În cadrul acestui eveniment, participanţii vor putea asista la o expunere a ideii şi desfăşurării proiectului, la prezentarea partenerilor implicaţi (organizaţii, activităţi proiecte locale şi rezultatele proiectelor din cele şase state europene implicate (Italia, Polonia, Belgia, Tucia, Norvegia, România), prezentarea rezultatelor proiectului – cursul, manualul pentru tablete, jocul LEAN etc., precum şi la o sesiune de întrebări/răspunsuri şi concluzii.
Alături de Liceul Tehnologic Mîrşa, în Proiectul Lean „Instruire prin practică şi instruire pe parcurs, ca metode adecvate pentru producţia lean”, cofinaţat prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene – Acţiunea Cheie 2, Parteneriat strategic pentru învăţământ vocaţional şi instruire, mai sunt implicate cinci instituţii de învăţământ universitar, o agenţie pentru învăţământul vocaţional şi trei întreprinderi private din cinci ţări ale Europei.
D.F.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA