Tribuna
Proiectul bugetului local al Avrigului poate fi consultat de persoanele interesate
Dan FRÂNCU
822 vizualizari
Proiectul bugetului local al Avrigului poate fi consultat de persoanele interesate
Bugetul local al oraşului Avrig propus pentru anul 2023 a intrat în etapa consultării publice. Astfel, persoanele fizice sau reprezentanţii persoanelor juridice interesate de felul în care vor fi cheltuiţi banii din visteria oraşului, pot consulta proioectul de buget fie accesând pagina de internet a Primăriei Avrig, fie direct, la sediul administraţiei publice locale şi pot înainta propuneri, idei sau recomandări.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu normele stabilşite de regulamentul de organizare şi funcţionare al legislativului local avrigean, administraţia locală aduce la cunoştinţa publică iniţierea proiectului bugetului local al orașului Avrig pe anul 2023.

Documentul urmează a fi spus dezbaterii şi aprobării Consiliului local al orașului Avrig.

Cei interesaţi pot obţine o copie a proiectului de hotărâre, pe bază de cerere depusă la registratura primăriei sau prin solicitare scrisă transmisă pe adresa de poștă electronică.

Propunerile, sugestilie sau opiniile, cu valoare de recomandare, privind proiectul de buget supus consultării publice, se pot transmite Primăriei oraşului Avrig până la data de 26 ianuarie 2023, acestea urmând a fi publicate pe pagina de internet a instituţiei. Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

În situaţia în care interesul pentru această iniţiativă este mare şi o asociaţie legal constituită, sau o altă autoritate publică, solicită în scris o întâlnire pentru dezbaterea publică a proiectului, Primăria oraşului Avrig se poate ocupa de organizarea acesteia.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot contacta Primăria oraşului Avrig la numărul de telefon 0269/523101, fax 0269524401 sau prin e-mail: office@primaria-avrig.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA