Tribuna
Festivalul Gradinilor
Proiecte ale locuitorilor din oraș, finanțate de Primăria Copșa Mică
Vasile ANTIPA
809 vizualizari
Proiecte ale locuitorilor din oraș, finanțate de Primăria Copșa Mică

Un număr de cinci proiecte depuse de locuitorii din Copșa Mică au primit finanțare de la primăria din oraș. Este o inițiativă a Primăriei Copșa Mică începută cu mai mulți ani în urmă prin care se dorește implicarea locuitorilor în rezolvarea diferitelor probleme din oraș, iar una trecută au fost finalizate lucrările la cele cinci proiecte depuse de locuitorii orașului.

Pe Aleea Castanilor la blocul 12 au fost executate lucrări de reparații și zugrăveli exterioare, valoarea proiectului fiind de 10.000 de lei. Pe Aleea Salcâmilor la blocul 14 au fost derulate lucrări de reparații și zugrăvel exterioare, valoarea investiției fiind de 8.100 de lei.

Tot reparații și zugrăveni exterioare au fost executate și la blocul 29 de pe strada Laborator, valoarea proiectului fiind de 9.890 de lei, iar la blocul 6 de pe Aleea Castanilor au fost refăcute trotuarele și au fost înlocuite geamurilor din spațiile comune, valoarea acestui proiect fiind de 8.445 de lei.

În sfârșit, tot pe Aleea Catanilor la blocul 10, au fost refăcute trotuarele, valoarea lucrărilor fiind de 9.030 de lei.

Primăria din Copșa Mică a pus și în acest an la dispoziția locuitorilor orașului o linie de finanțare pentru micro-proiecte cetățenești, din dorința de a implica mai mult locuitorii în gospodărirea orașului.

Concret, copșenii au putut solicita sume de bani pentru refacerea trotuarelor din fața blocurilor, zugrăvirea blocurilor sau diferite alte lucrări care privesc gospodărirea orașului.

Suma minimă pe proiect a fost de 3.000 de lei, iar suma maximă care a putut fi acordată pentru un proiect a fost de 10.000 de lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia