Tribuna
PNL
Proiect de 100 de milioane de euro la Apa Târnavei Mari Mediaș
Vasile ANTIPA
1036 vizualizari
Proiect de 100 de milioane de euro la Apa Târnavei Mari Mediaș

Un contract în valoare de aproximativ 100 milioane de euro urmează să fie semnat în cursul acestui an de operatorul regional Apa Târnavei Mari Mediaș în cadrul Programului  Operațional Infrastructură Mare 2014–2020, finanțat de Uniunea Europeană.

O delegație a Autorității de Management din Ministerul Fondurilor Europene, a fost prezentă la sediul operatorului regional de apă și apă uzată. Discuțiile s-au axat pe stadiul pregătirii proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. În cadrul proiectului se va realiza sau extinde infrastructura de apă și apă uzată în localitățile cuprinse în aria de operare, începând de la Șeica Mare, în sudul județului și până la Richiș, în partea de nord a județului Sibiu.

În proiect sunt incluse localități având populația cuprinsă între 2.000 și 10.000 locuitori. Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Sibiu, regiunea nord și est, are o valoare de aproximativ 100 milioane de euro și va fi finanțat din Fondul de Coeziune în cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare.

Din partea autorității de management au participat Bogdan Chițescu-director general adjunct și Cristian Mărișteanu-director adjunct, iar din partea operatorului regional a fost prezent directorul general Ioan Munteanu. Prin intermediul proiectului se va realiza conectarea la reţelele de apă şi canalizare a comunelor din regiune și se vor realiza totodată lucrări noi în Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia