Continental
Tribuna
Proiect cultural româno-francez
Proiect cultural româno-francez

Membrii Orchestrei tinerilor din Haute-Bretagne sunt oaspeţii Orchestrei din Sibiu, în perioada 13- 17 iulie 2019, în cadrul proiectului „Orchestra tinerilor din Haute-Bretagne și Orchestra din Sibiu: schimb muzical și cultural între tineri muzicieni”.

Programul delegaţiei franceze include: vizită şi primire oficială la Consiliul Judeţean Sibiu, tur cultural în judeţul Sibiu, cu vizită la Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi Filarmonica de Stat din Sibiu, vizită pe Transfăgărășan, repetiţii la Liceul de Artă din Sibiu, repetiţie generală pe scena din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi un concert comun cu partenerii din Sibiu, în data de 14 iulie 2019, în incinta Complexului Naţional Muzeal ASTRA.

Proiectul „Orchestra tinerilor din Haute-Bretagne și Orchestra din Sibiu: schimb muzical și cultural între tineri muzicieni” manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019, este susținut de Consiliul Județean Sibiu și se derulează prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu. Proiectul beneficiază de sprijinul Asociației «Solidarité 35 Roumanie», Asociației de prietenie «Ille et Vilaine - Sibiu» și al Consiliului Departamental Ille et Vilaine. Proiectul este finanțat de Ministerul Afacerilor Externe.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia