Tribuna
Program modificat în weekend-ul turului doi al prezidențialelor la Evidența Persoanelor Mediaș
Vasile ANTIPA
629 vizualizari
Program modificat în weekend-ul turului doi al prezidențialelor la Evidența Persoanelor Mediaș

Evidența Persoanei Mediaș are program prelungit de lucru în weekend, când se desfășoară turul doi al alegerilor prezidențiale. Sâmbătă, 23 noiembrie, programul este cuprins în intervalul orar 8-16 iar duminică, în ziua turului doi al alegerilor prezidențiale, serviciul va funcționa între orele 7 și 21.

Sâmbătă, 23 noiembrie, între 8 și 16, se primesc documentaţii pentru eliberarea Cărţii de Identitate, a Cărţii Provizorii de Identitate (cu excepţia cărţii provizorii eliberate pentru motivul „lipsă locuinţă”), pentru înscrierea menţiunii de reşedinţă și se eliberează acte de identitate pentru care au fost depuse documentaţii înainte de 20 noiembrie 2019.

Duminică, între orele 8-14, se primesc documentaţii pentru eliberarea Cărţii de Identitate, a Cărţii Provizorii de Identitate (cu excepţia Cărţii Provizorii eliberate pentru motivul „lipsă locuinţă”), pentru înscrierea menţiunii de reşedinţă și se eliberează acte de identitate pentru care au fost depuse documentaţii înainte de 20 noiembrie 2019.

Tot duminică, între orele 14-18, se primesc documentaţii pentru eliberarea Cărţii Provizorii de Identitate (cu excepţia Cărţii Provizorii eliberate pentru motivul „lipsă locuinţă”), pentru înscrierea menţiunii de reşedinţă și se eliberează acte de identitate pentru care au fost depuse documentaţii înainte de 20 noiembrie 2019.

Duminică, între orele 18-21, se eliberează acte de identitate, inclusiv cele pentru care au fost depuse documentaţii în 23 noiembrie 2019 şi în 24 noiembrie 2019, până la ora 14. Documentaţiile care vor fi depuse în 23 și 24 noiembrie 2019 în vederea obţinerii de Cărții de Identitate și Cărții Provizorii de Identitate trebuie să fie complete, inclusiv taxa achitată.

Actele necesare eliberării, pentru fiecare motiv în parte, se regăsesc la avizierul Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanei Mediaș şi pe www.primariamedias.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia