Tribuna
Profesioniştii pieţelor financiare, la Sibiu
Andra MARINESCU
2831 vizualizari
Profesioniştii pieţelor financiare, la Sibiu
"Cum putem ţine pasul cu ritmul accelerat al schimbărilor din pieţele financiare?" - aceasta este întrebarea fundamentală, care macină secolul al XXI-lea şi la care conferinţa "Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare" încearcă să dea câteva răspunsuri, prin intermediul unor speakeri din Marea Britanie, SUA, Irlanda, Polonia şi Serbia. Evenimentul se desfăşoară în perioada 19-21 septembrie şi este cel mai important pe plan financiar în România, de la sfârşitul comunismului până în prezent.
Conferinţa "Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare" a luat naştere din iniţiativa lui Patrick L. Young, cel care a inspirat şi numele evenimentului, fiind un profesionist al burselor şi al pieţelor financiare, cu experienţă la nivel internaţional şi autor al mai multor cărţi despre aria financiară. Dorinţa de a susţine această conferinţă la Sibiu se datorează, spune el, înclinării financiare către est. "Am considerat că este nevoie de un eveniment care să analizeze imaginea de ansamblu a pieţelor financiare şi modul prin care toţi pot profita de pe urma acesteia. Ţinând cont că, la ora actuală, întreaga lume financiară se mută spre est, am ales să organizăm evenimentul într-un loc unic în Noua Europă: Sibiu, Transilvania, România", spune Patrick L. Young, organizatorul conferinţei.
Evenimentul a început ieri seară cu o cină, la care invitat de onoare a fost Charles Crawford, fostul ambasador al Marii Britanii în Serbia, Polonia şi Bosnia. În următoarele două zile vor avea loc prezentările participanţilor, care vor include expuneri scurte de tip "TED" (Technology, Entertainment and Design) şi paneluri "Crossfire", semnate de Patrick L. Young. De asemenea, se va susţine şi un workshop despre imaginea lumii financiare din următorii 20 de ani. În plus, va avea loc o gală de premiere, în cadrul căreia se vor recunoaşte meritele celor care au contribuit la dezvoltarea financiară şi de noi produse pentru atragerea de capital şi transfer de risc. "Conferinţa Young Markets este un eveniment cu totul nou, un eveniment high-tech, în cadrul căruia se vor analiza pieţe, produse financiare şi regiuni economice în scopul înţelegerii viitorului lumii financiare, şi suntem de părere că, într-o lume tot mai complexă, ea va deveni evenimentul central pentru cei ce doresc cunoaşterea modului şi a direcţiei de dezvoltare a pieţelor financiare", adaugă Patrick L. Young.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
ADR CENTRU

Primaria SIBIU

Management Salubrizare si Protectia Mediului

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Comunicat Hoghilag
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA