Tribuna
PNL
Procedură de transparență decizională pentru „Rabla”, la Tălmaciu
Dan FRÂNCU
581 vizualizari
Procedură de transparență decizională pentru „Rabla”, la Tălmaciu

 

Până la data de 29 noiembrie, cetățenii orașului Tălmaciu ce doresc să fie informați corect și în mod oficial în legătură cu modalitatea de casare a autovehiculelor uzate și derularea contractului de finanțare, precum și cei ce doresc să contribuie la elaborarea proiectului de act normativ local privitor la această chestiune, pot consulta documentele întocmite de responsabilii din cadrul aparatului executiv local și pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare referitoare la acestea.

Primăria orașului Tălmaciu a anunțat că, în data de 15 noiembrie a deschis procedura de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Procedurii interne privind casarea autovehiculelor uzate și a contractului de finanțare.

Cei interesați pot consulta documentația aferentă acestui proiect de act legislativ local fie accesând pagina de internet a Primăriei Tălmaciu, fie direct, la registratura instituției. (În baza unei cereri, ce trebuie depusă la registratura Primăriei Tălmaciu, proiectul de act normativ poate fi obținut în copie.)

Cetățenii ce doresc să-și exprime propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională, se pot adresa administrației publice locale din Tălmaciu, până la data de 29 noiembrie, completând formularul disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la linkul https://talmaciu.ro/consiliul-local/proiecte-de-hotarari-supuse-dezbaterii-publice/, prin mesaj în format electronic (pe adresa de e-mail: primaria@talmaciu.ro), prin poștă (la adresa, str. Nicolae Bălcescu, nr. 24, jud. Sibiu, Tălmaciu), sau direct, la registratura primăriei. Materialele transmise trebuie să poarte menţiunea „Propuneri privind PROIECTUL DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Procedurii interne privind casarea autovehiculelor uzate și a contractului de finanțare”.

Dacă există un interes deosebit pentru această inițiativă, este posibilă și organizarea unei dezbateri publice, întâlnirea putând fi organizată doar la solicitarea motivată scrisă a unei asociaţii legal constituite sau a unei alte autorități ori instituţie publică, până la data de 29.11.2023.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica